Af

Her er det bedste alternativ til Surftown

Er du træt af at være kunde hos Surftown og derfor gerne vil prøve noget nyt?

Continue Reading

Læs mere

Af

De bedste Black Friday deals for online marketers i 2016

Så er Black Friday (endelig) kommet.

Dagen jeg som online marketers har set rigtig meget frem til. For dette er dagen fyldt med gode tilbud på diverse værktøjer for online marketers. Men det kan være svært at danne sig et overblik over de mange tilbud.
Continue Reading

Læs mere

Af

Guide: Opsæt HTTPS helt gratis via Unoeuro

Indsamler din hjemmeside personfølsomme data (fx ved transaktioner), bør du bruge SSL beskyttelse. Og bruger du Unoeuro som hosting (hvis ikke, så se her min guide til hvordan du opsætter en hjemmeside med Unoeuro), så kan du faktisk helt gratis få opsat SSL beskyttelse.

Continue Reading

Læs mere

Af

25 sider med gratis billeder til din hjemmeside

Flotte billeder er vigtigt for at gøre din hjemmeside/blog attraktiv at kigge på. Men at finde flotte gratis billeder, som man må bruge på ens hjemmeside er ikke altid lige nemt.

Men det er faktisk muligt. Continue Reading

Læs mere

Af

De bedste WordPress plugins – Den komplette liste

Leder du efter det bedste WordPress plugin inde for en specifik kategori (fx SEO, backup mv.), så er du det helt rette sted. Jeg har nemlig i samarbejde med Kim Teztlaff forsøgt at samle de bedste WordPress plugins ét sted.

Continue Reading

Læs mere

Af

Sådan ændrer du skrifttypen i WordPress

Hvilken skrifttype (font) der på din hjemmeside/blog afhænger af, hvilket WordPress tema som du har installeret. Men det ikke altid, at man er så vild med den. Eller det kan være, at man gerne vil ændre skriftstørrelsen eller -farven.

Continue Reading

Læs mere