Forsøger du at komme højere op i søgeresultaterne, så kan SEO tools/værktøjer være virkelige effektive. Men der findes efterhånden så mange, at det kan være uoverskueligt at få overblik over dem alle. Derfor har jeg besluttet at lave en liste over de bedste SEO tools.

De forskellige tools er delt op i forskellige kategorier, så du hurtigt kan finde det værktøj som du søger (f.eks. hvis du søger et link building tool).

God fornøjelse!

Link building | On-Page SEO | Andet | Analytics | Sociale medier

Link-Building

Link building

Ved Link Building er der især mange nyttige tools, som kan spare én for masser af tid. Der er mange tools til link building som jeg simpelthen ikke kunne leve/arbejde uden.

Backlinks checker | Broken Link Building | Outreach link building

Backlinks checker

Ahrefs

AhrefsDer er ingen bare i nærheden af Ahrefs, når det kommer til et værktøj, som kan vise dig en hjemmesides backlinks. Ahrefs er bare bedst til det. For det første fordi de bare har den største database, men dernæst også fordi de har mange nyttige funktioner (f.eks. New/Lost Backlinks mv.).

BesøgGuide

Linkstant

LinkstantMed Linkstant kan du få en notifikation lige efter der er nogen der har linket til dit site. Dette kan være godt af flere årsager: du kan bl.a. holde øje med om der er nogen der skriver noget godt/dårligt om dit site, du kan skabe gode relationer med linkgiveren ved fx at skrive tak i kommentarerne osv.

Besøg

Broken Link Building

Broken Link Checker

Broken-Link-CheckerMed Broken Link Checker kan du helt gratis tjekke om der er døde links på en given hjemmeside (3.000 sider pr. domæne). Det kan du både bruge det til at tjekke din egen hjemmeside for døde links, men det kan også være et rigtig effektivt link building tool ifm. broken link building.

BesøgGuide

Broken Links, Redirects & Site Crawl Tool

Broken-links-redirects-site-crawl-toolBroken Links, Redirects & Site Crawl Tool er ligesom Broken Link Checker et gratis tool du kan bruge til at finde døde links (der en begrænsning på maksimalt 1.000 sider pr. domæne). Derudover får du også en detaljeret oversigt over interne-, eksterne links, redirects mv.

Besøg – Guide behøves ikke

Check My Links

Check-My-LinksCheck My Links er en Chrome Addon, hvor du blot med et klik på ikonet i din browser hurtigt kan tjekke om der er døde links på den side/indlæg, som du befinder dig på. Bruger du Firefox som browser kan du bruge Link Checker for Firefox.

BesøgGuide

Broken Link Index

Broken-Link-IndexMed Broken Link Index har du gratis adgang til iAcquire enorme store database. Du skal blot indtaste et relevant søgeord ift. din hjemmeside, også vil du kunne finde et hav af potentielle linkmuligheder (dette tool virker bedst med engelske hjemmesider).

BesøgGuide

Wayback Machine

Wayback-MachineVed broken link building er det ofte nødvendigt at finde ud af hvilket indhold der var på den URL, hvor der er et dødt link hen til, så man selv kan skabe noget lignende indhold, for at få et link hen til ens egen hjemmeside. Og det er det man netop kan bruge Wayback Machine til.

Besøg – Guide behøves ikke

Outreach link building

Yesware

YeswareYesware er et addon til Gmail, hvor du bl.a. kan måle hvor mange der åbner og klikker på eventuelle link i din sendte e-mail, og på den måde kan du finde frem til den mest effektive e-mail skabelon at bruge i fremtidig outreach link building. Bruger du ikke Gmail, så se Bananatag.

BesøgGuide

Rapportive

RapportiveRapportive er et gratis addon til Gmail, som erstatter reklamerne ude i højre side i Gmail med informationer om den person som du skriver med (fx Facebook profil, nyeste tweets mv.). Nyttigt tool til at skabe bedre relationer med den person, som du skriver med.

BesøgGuide

Boomerang for Gmail

Gmail-for-BoomerangBoomerang kan være et virkelig effektivt outreach tool. Du kan bl.a. planlægge hvornår du vil sende din mail, få notifikation hvis der er en person som ikke svarer dig (du kan endda sætte Gmail til automatisk at skrive en besked til en person som ikke svarer) og meget andet.

BesøgGuide

IFTTT

IFTTTMed IFTTT kan du automatisere ‘en god relation’. Er der fx en person som du gerne vil skabe en god relation til? Så kan du bl.a. sætte IFTTT til, at den automatisk skal tweete med et link, hver gang der udkommer et nyt indlæg på en given hjemmeside, eller en af deres tusindvis af andre muligheder.

BesøgGuide

Followerwonk

FollowerwonkMed Followerwonk kan du bl.a. nemt og hurtigt finde indflydelsesrige personer i din branche (fx journalister, populære blogger osv.), som du kan begynde at skabe en relation til, som kan være gavnfuldt næste gang du fx har i historie du gerne vil have i medier eller lignende.

BesøgGuide

On-Page SEO

On-Page SEO

Om du skal optimere den lidt mere tekniske del af SEO, som fx H tag, hastigheden, eller finde profitable søgeord til din hjemmeside, så findes der tools der kan gøre processen væsentlig nemmere. De bedste værktøjer til det, er oplistet herunder.

SEO Audit | Hastighedsoptimering | Søgeordsanalyse

SEO Audit

Screaming frog

Screaming-Frog-værktøjScreaming Frog er det ultimative tool til teknisk SEO. Med den kan du bl.a. tjekke om din hjemmeside har døde interne links, interne links der går via redirect, duplicate SEO title/meta description, indekseringsbarrierer, dit brug af H tag og meget andet (gratis alternativ: Xenu).

Besøg – Guide

A1 Website Analyzer

A1-Website-AnalyzerA1 Website Analyzer er et alternativ til Screaming Frog og Xenu, da du her kan mange af de samme ting. Det gælder bl.a. at finde duplicate content, interne døde links, redirects, stavefejl og andre tekniske dele. Det er ligesom Screaming Frog ikke gratis, men koster $69.

BesøgGuide

Sitebeam

SitebeamSitebeam er et lidt mere moderne alternativ til de to ovenstående tools – det er dog ikke ligeså teknisk. Sitebeam udregner en score mht. din hjemmeside på parametre som hastighed, SEO, sociale medier osv. og kommer med direkte råd til hvordan du kan forbedre det.

Besøg – Guide

SEOrap

SEOrapLeder du efter et dansk alternativ til Sitebeam og Monside, så kan jeg anbefale SEOrap.dk. SEOrap.dk er et SEO værktøj lavet af Kristian Ole Rørbye. Med det kan du analysere specifikke sider på din hjemmeside for at se, hvad der kan være en god ide at optimere på de sider.

Besøg – Guide behøves ikke

Siteliner

SitelinerSiteliner minder lidt om Screaming Frog, dog har det ikke ligeså mange funktioner som Screaming Frog, men til gengæld har det nok et lidt mere brugervenligt interface. Siteline er helt gratis, og du kan bl.a. tjekke dit site for duplicate content, din interne linkstruktur, døde links mv.

BesøgGuide

Google Search Console

Google-Search-ConsoleMed Google Search Console kan man finde mange nyttige oplysninger om hvordan Google opfatter ens hjemmeside – bl.a. gennemgangsfejl, indgående links mv. eller man kan fx tilføje rich snippets vha. deres Data Highlighter Tool i stedet for selv at indsætte koderne på ens site og meget andet.

Besøg – Guide

Bing Webmaster Tool

Bing-WebmasterBing Webmaster Tool minder meget om Google Webmaster Tool, og kan mange af de samme ting. Men .. der er faktisk også andre rigtig brugbare værktøjer som ikke er i GWT, bl.a. Link Explorer som er et backlink checker tool, SEO Analyzer og meget andet.

Besøg – Guide

Copyscape

CopyscapeCopyscape kan analysere om indholdet på din hjemmeside er helt unikt, eller om der skulle findes duplikeret indhold af dit indhold på internettet. Du kan tage enkeltvise søgninger eller købe et abonnement, hvor der kontinuert bliver søgt om indholdet på din side er unikt.

Besøg – Guide behøves ikke

Hastighedsoptimering

GTmetrix

GTmetrixMed GTmetrix kan du (gratis) analysere din hjemmesides hastighed (vær opmærksom på, at deres server er placeret i Canada, så selve “Page load time” er ikke retvisende her), men hvad der er endnu bedre er, at du får konkrete tips til hvordan du kan forbedre hastigheden.

BesøgGuide

Pingdom

PingdomDu kan ligeså med Pingdom få en gratis hastighedsanalyse af din hjemmeside (her kan du dog vælge serverens lokation til Stockholm, så du får en mere retvisende “Page load time”). Her kan du ligeså få konkrete tips til, hvordan du kan forbedre hastigheden.

BesøgGuide

Søgeordsanalyse

Søgeordsplanlægning

SøgeordsplanlægningMan kan ikke komme uden om Googles søgeordsplanlægning (tidligere kaldt Google Keyword Planner) mht. søgeordsanalyse. Med det kan du bl.a. finde ud af hvor mange søgninger der ca. er om måneden på et givet søgeord, så du kan analysere søgeordets potentiale. Det er også rigtig godt tool til at finde nye søgeord.

BesøgGuide

SEMrush

SEMrush-værktøjSEMrush er uden tvivl mit ynglings SEO-værktøj. Mulighederne er mange. Men deres vigtigste funktion er, at du kan se hvilke søgeord som dine konkurrenter får mest trafik på. Et utrolig brugbart værktøj mht. søgeordsanalyse, som dog er lidt pebret (men det hele værd, hvis du arbejder seriøst med SEO).

BesøgGuide

Ubersuggest

UbersuggestUbersuggest er et genialt tool til at finde nye søgeord. Det eneste du skal gøre er at skrive et givet søgeord, og ved at udnytte Google Suggest fuldt ud, vil den kunne komme med hundredvis af idéer til nye søgeord. Et glimrende værktøj, hvis du ønsker lidt inspiration til nye søgeord.

BesøgGuide

Google Trends

Google-trendsMed Google Trends kan du se hvilket tidspunkt (fx sommer) der bliver søgt fleste gange efter et givet søgeord. På den måde kan du få en god fornemmelse af, om dit søgeord er sæsonpræget og/eller om søgeordet er blevet mindre/mere populært over den seneste tid.

Besøg – Guide (gå ned på siden)

Andet SEO

Andet

Herunder kan du se andre SEO relaterede tools, som både kan være tools til Off-Page & On-Page SEO, men som ikke lige passer ind i en af de forrige kategorier.

WordPress | Browser addons | Andet

WordPress

WordPress SEO by Yoast

WordPress-SEO-by-Yoast-SEO-ToolHar du en WordPress hjemmeside og gerne vil have den søgemaskineoptimeret, så er Yoast’s plugin WordPress SEO by Yoast et must-have. Med det kan du nemt redigere title tag, meta description, deindeksere sider, Facebook Open Graph mv.

BesøgGuide

W3 Total Cache

W3-Total-CacheSom du nok ved, er hastigheden på dit website én af Googles over 200 ranking faktor. Og skal du have hastighedsoptimeret din hjemmeside, er der et plugin over dem alle: W3 Total Cache. WP Rocket kan også anbefales, hvis du ønsker nemmere opsætning (er dog ikke et gratis).

BesøgGuide

Browser addons

NoFollow

Nofollow-addonNoFollow fremhæver nofollow links ved at tilføje en rød firkantet boks rundt om dem, så du kan se hvilke links der er nofollow og hvilke der ikke er. Det kan være behjælpeligt under link building, hvis man skal tjekke om der fx er no-/dofollow link på kommentarer og lign.

Besøg – Guide behøves ikke

MozBar

MozbarMozBar er et toolbar lavet af Moz.com, hvor du både i SERP og på den givne side som du befinder dig på kan se nyttige informationer om den givne side, bl.a. Domain/Page Authority, site audit m.m. og er du medlem af Moz.com får du endnu flere features.

BesøgGuide

Show Title Tag

Show-title-tagFrederik Trovatten fortalte mig om dette tool i mit indlæg om browser addons. Du kender nok det at have rigtig mange faner oppe i din browser samtidig, så du ikke kan se title tagget på siderne. Det løser dette smarte tool ved at vise det nede til højre på din skærm.

Besøg – Guide behøves ikke

Awesome Screenshot

Awesome-CaptureKonsulterer man andre med SEO, kan det være rart at kunne tage et screenshot en gang i mellem. Med Awesome Screenshot får man masser af fede features, bl.a. kan man tage et billede af hele skærmen; altså også det man er nødt til scrolle ned på siden for at se.

BesøgGuide

TrashMail.net for Google Chrome

Trashmail.netSkal du fx tilmelde dig site til linkkataloger og lign. men ikke gider at modtage alle de spam mail du herefter får sendt? Så kan TrashMail.net oprette midlertidige mails, så alle spam mails’ene bliver sendt til den e-mail i stedet for din egen e-mail.

Besøg – Guide behøves ikke

Scraper

ScraperVed at højre klikke på et søgeresultat og herefter trykke på “Scrape similar”, kan dette tool nemt finde andre lignende hjemmesider. Kan være nyttigt, når du fx skal gæsteblogge og har fundet en god hjemmeside, og gerne vil finde andre lignende hjemmesider.

BesøgGuide

Andet

Impersonal.me

ImpersonalSom du måske ved personaliserer Google nogen gange dine søgninger på baggrund af tidligere søgeaktivitet, hvilket kan give misvisende resultater, hvis man skal tjekke ens hjemmesides placeringer i SERP. Dette kan du helt undgå ved at foretage dine søgninger i Impersonal.me.

Besøg – Guide behøves ikke

SEO Tools for Excel

Excel-SEO-toolDette er absolut et af mine favorit tools. Arbejder man med mange URL’s i Excel og gerne vil sammenligne dem, kan man med SEO Tools for Excel få parametre ind i Excel arket, som fx hvor mange backlinks de hver især har, on-page SEO faktorer og meget andet.

Besøg – Guide

Anker tekst overoptimerings tool

Remove-emMed dette tool kan du se om du er i farezonen for evt. at blive straffet af Google i fremtiden for overoptimeret ankertekst. Indtast blot URL-adressen på din hjemmeside, og få herefter af vide, om der er en/flere ankertekster som du bruger lidt for ofte.

Besøg – Guide

Google Results Bookmarklet

Google-ResultsMed Google Results Bookmarklet kan du nemt konvertere en Google søgning om til format, som er langt nemmere at kopiere fra, fx over i et Excel ark. Det kan være behjælpeligt under en link building kampagne, når man fx laver konkurrentanalyse og lignende.

Besøg – Guide

Waimea SEO Monitor

Waimea-SEO-MonitorWaimea har her lavet et ret lækkert værktøj, hvor du helt gratis kan overvåge placeringerne for op til 20 søgeord samt for 10 konkurrenter. Værktøjet laver desuden en ugentlig rapport, hvor du bl.a. får en score for din ranking, backlinks, indeksering og meget andet.

BesøgGuide

TinyRocketLab

TinyRocketLab-toolTinyRocketLab er et værktøj, som du kan bruge til at måle dine rankings for forskellige søgeord. Med det får du et lækkert og brugervenligt interface med mange lækre funktioner. Det er ikke dog ikke gratis. Men du kan oprette en gratis profil med maks. 10 søgeord.

BesøgGuide

Serpface

SerpfaceØnsker du hurtigt at se dine placeringer i Googles søgeresultater for dine sider? Ja, så er Serpface et glimerende værktøj. Her kan du nemlig indtaste op til 50 søgeord (pr. 15 min.) og din URL-adresse, og så vil du kort tid efter få af vide hvilken placering som din side har.

Besøg – Guide behøves ikke

Analytics

Analytics

Som Rasmus Himmelstrup meget godt skriver på hans blog: “Uden analytics fungerer SEO ikke” og det rammer helt plet. En stor del af tiden med SEO går med at analysere, som fx at analysere ens vigtigste søgeord o. lign. og herunder har du nogen af de bedste tools.

Sitebeak

SitebeakMed Sitebeak kan du tilmelde dine hjemmesider, hvor du kan få notifikationer via din e-mail, hvis din hjemmeside er nede i et valgfrit antal minutter eller hvis din hjemmeside er inficeret med malware. Og det bedste ved det hele er, at det er helt gratis.

Besøg – Guide behøves ikke

Crazy Egg

Crazy-EggMed Crazy Egg kan du få et heatmap over din hjemmeside. Et hea map viser dig hvor folk trykker henne på din hjemmeside og hvad de laver, så du kan analysere dine besøgendes adfærd, og på den måde forbedre din hjemmesides struktur og (forhåbentlig) dens konvertering.

BesøgGuide

Google Analytics

Google-AnalyticsUden Analytics – ingen SEO. Så kort kan det siges. En stor del af SEO går med at analysere effekterne af ens arbejde mht. fx besøgsantallet, hvilke søgeord der er ens vigtigste søgeord, og også brugeradfærd – som fx dwell time, bounce rate mv. – som jo er ranking faktorer.

Besøg Guide

Panguin Tool

Panguin-ToolMed Panguin Tool kan du direkte analysere hvilken effekt “Penguin”, “Panda” og “andre” Google opdateringer har haft på besøgsantallet på din hjemmeside via Google Analytics. Derudover kan du præcist se hvilke landingssider og søgeord der er blevet påvirket af en af opdateringerne.

Besøg – Guide behøves ikke

Sociale medier

Sociale medier

Sociale medier er en vigtig markedsførings kanal for de fleste hjemmesider, og det vil det helt sikkert også være i fremtiden. Om sociale medier direkte har en indflydelse mht. SEO er uvist (Matt Cutts siger nej, mens andre siger jo). Men om det har en direkte betydning eller ej, så er det stadig en god ide at bruge sociale medier til ens hjemmeside. Jeg har samlet nogen nyttige tools, som man kan gøre brug af.

Analytics | Andet

Analytics

SharedCount

SharedCountMed SharedCount kan du nemt analysere hvor mange delinger, kommentarer og likes en given URL-adresse har fået på de sociale medier (dvs. Google+, Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn, Delicious og StumbleUpon), og du kan endda eksportere det til en .csv fil.

Besøg – Guide behøves ikke

Social Crawlytics

Social-CrawlyticsMed Social Crawlytics kan du bl.a. analysere hvilke indlæg på dine konkurrenters hjemmesider som bliver delt mest på de sociale medier. På den måde kan du hele tiden følge med i dine konkurrenters foretagne, og evt. få lidt inspiration til egne content marketing kampagner.

BesøgGuide

Youtube Analytics

Youtube-AnalyticsMed Youtube Analytics kan du bl.a. holde øje med hvor mange afspilninger dine videoer har, trafikkilder osv. Interfacet i Youtube Analytics minder på mange måder om Google Analytics, så kender du allerede det, vil du nemt kunne finde rundt i dette tool.

BesøgGuide

Pinterest Analytics

Pinterest-AnalyticsPå samme måde som der findes et analytics til Youtube, har Pinterest også deres egen analytics program. Her kan du ligesom Youtube Analytics få et overblik over din Pinterest brugers aktivitet, bl.a. hvor mange der pinner fra din hjemmeside og meget andet.

BesøgGuide

Facebook Insights

Facebook-InsightsSelvfølgelig har Facebook også deres eget analytics program – kaldt Facebook Insights. Her kan du ligeså få et indblik i dine facebook siders aktivitet i et brugervenligt interface – lige fra nye “Synes godt om” til rækkevidden for dine opslag og meget andet.

BesøgGuide

Andet

Buffer

BufferPå baggrund af dine followers aktivitet finder Buffer ud af hvornår det bedste tidspunkt er, hvor du kan dele dine opslag på de sociale medier. På den måde sikrer du dig, at dine opslag bliver set af flest mulige personer. Og det fungerer super nemt og ligetil.

Besøg – Guide

Hvad er dit favorit SEO tool?

Jeg vil meget gerne høre hvilket der er dit favorit SEO tool nede i kommentarfeltet. Og mener du, at der mangler et SEO tool i ovenstående artikel – hvilket der med stor sandsynlighed gør – så skriv det endelig nede i kommentarfeltet, så vil det bliver tilføjet på listen.

Læs også

24 kommentarer til SEO tools/værktøjer – Den komplette liste

 1. Riisager siger:

  Selv om jeg har være i branchen i over 10 år er der da lige et par stykker jeg lige skal tjekke ud .. Fed liste

  Under sreamingFrog/XENU synes jeg der mangler A1
  http://www.microsystools.com/products/website-analyzer/help/site-analysis-seo-audit/

  • Mikael Rieck siger:

   Hvem har lavet A1? Det lyder som om de taler Danglish :)

   • Jonathan Lindahl siger:

    Mener det er dansk. Jeg er i hvert fald blevet kontaktet af en dansk medarbejder fra dem, og hørt om jeg vil inkludere et link til et af deres site fra en af mine indlæg :-)

    (Senere note: Det er dansk – se her: http://www.microsystools.com/danmark/)

    • Thomas Schulz siger:

     Det er mig som bærer alle hatte når det kommer til hele web-delen og udvikling af webmaster/SEO værktøjerne så nogle gange går det lidt hurtigt :)

     Men tilbage i 2005 virkede “A1” som en helt god ide da det kom først i alfabetiske sorteringer (dengang var download sider nogenlunde for SEO, før PAD filer for software download sider blev brugt for BH link building) – derudover betyder det også “first class” hvorfor… jeg *dengang* synes det var et super navn. Idag ville jeg muligvis ønske mig noget som var mere “brandet”, men sådan kan det gå :)

 2. Nikolaj Mogensen siger:

  Fed liste og jeg har ligesom Søren Riisager lige et par stykker der skal tjekkes ud…

  Jeg kan desuden tilføje Sitebeam som en af de tools jeg bruger, når jeg udarbejder SEO analyser

 3. Jonathan Lindahl siger:

  @Søren: Det glæder mig at høre, at der er tools som en rutineret ræv som dig ikke kendte til :-) Og tak for tippet med A1 – det vil blive tilføjet til listen :-)

  @Nikolaj: Mange tak, Nikolaj. Det glæder mig at høre :-) Jeg kendte ikke lige til Sitebeam, men det ser ret spændende ud. Det vil jeg lige få kigget på og tilføjet til listen!

 4. Louise Lamberth siger:

  Tak for et godt overblik.
  Lige et spørgsmål: Jeg har selv brugt Copyscape, men en SEOnørd viste mig et andet program, der var meget mere følsomt. Er Copyscape godt nok til dette formål?

 5. Jens Dalsgaard siger:

  Mand, hvor er den liste gennemført! Godt gået. Jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg kendte dem alle.

  Kan allerede se at Siteliner er nyttigt til at tage pulsen på onsite duplicate content på en hurtig og simpel måde. Og at det er så simpelt er ikke nødvendigvis dårligt, for så er det let at bruge og de data der kommer ud, er let at handle på :-)

 6. Alexander siger:

  Det var da en fantastisk liste! Jeg skal da nok bruge lidt tid på disse programmer, så jeg kan overvåge min side fremover.

 7. Thomas Ørgaard Bredgaard siger:

  Hvad med brightedge, Raven tools og advanvedwebrankings ?

 8. Jakob Boyer-Dræby siger:

  Super fin liste! Nu mangler vi bare processerne og modellerne til at strikke det hele sammen til helstøbte strategier, arbejdsdokumenter mv. Det er noget der, for mit vedkommende, altid er den største udfordring, at sammensætte al den gode viden til en specifik kunde. Så Jonathan, hvis du falder over de gode holistiske modeller, så lav gerne et blog post om det, det lover jeg at læse. Jeg kom forbi her, da en ven havde delt på G+. Der er sgu noget der virker :) Du har lige fået en ny lytter på dit feed. God weekend.

 9. Jonathan Lindahl siger:

  @Louise: Jeg forstår ikke helt dit spørgsmål. Kan du prøve at uddybe det?

  @Jens & @Alexander: Det glæder mig at høre, at I kunne bruge listen. Så er listens formål opnået :-)

  @Thomas: Mange tak for forslagene. Brightedge og Adwanced Web Rankings kendte jeg ikke, det vil jeg lige kigge nærmere på. Mht. Raven Tools har jeg bevidst valgt ikke at tage de der store SEO-pakker med, da det kan være svært at sætte dem i en egentlig kategori, da de har så mange SEO tools. Jeg har i stedet valgt at indkludere deres bedste SEO tools, som fx er Followerwonk med osv.

  @ Jakob: Mange tak. Ja, du kan have helt ret i, at det kan være svært så at finde ud af hvad man skal bruge de mange tools til. Det er bl.a. derfor, at jeg nedenunder hvert tool har inkluderet et link til en guide, der netop viser hvordan du bruger det. Ellers kan jeg anbefale dig at læse det nye indlæg på min blog, hvor jeg har spurgt 12 SEO eksperter (plus mig selv) om deres bedste SEO tool tricks – så kan du se det i praktisk formål. Du kan se den her: http://www.jonathanlindahl.dk/seo-tools-tricks/

 10. Christiane siger:

  Super fed liste. Jeg har selv med stor glæde brugt et program WebMeUp der havde mange funktioner i et. Men programmet er nu nedlagt.

  Det jeg har mest brug for er et overblik over hvordan jeg ranker på bestemte keywords i forhold til mine konkurrenter.

  Kender du til et program der kan det. Har efterhånden prøvet et par stykker af dem du selv nævner.

  Og igen tak for dit store arbejde. Gud værd for sådan nogle wannabees som mig.

  Hilsen Christiane

 11. Jonathan Lindahl siger:

  Hej Christiane

  Det glæder mig meget, at du synes om listen :-)Tusind tak.

  Umiddelbart tror jeg ikke, at WebMeUp er nedlagt. Hos mig virker deres hjemmeside i hvert fald helt fint.
  Men ellers kan jeg stærkt anbefale Tinyrocketlab. Har du prøvet dem? :-)

  • Christiane siger:

   Hej Jonathan

   Så vidt jeg har forstået så har WebMeUp stadig bevaret en del. Tror det er noget link tracking. Er ikke helt sikker på hvad det er.

   Men med hensyn til den del jeg har brugt som de kalder SEO API og all in one så er den nedlagt. Og jer kunne jeg så ideer til søgeord, se min ranking i forhold til alle der lå foran mig og gå inde på deres enkelte sider. Jeg kunne også se visibitily og backlinks for konkurrenterne. Alt jeg liges skulle bruge.

   For to uger siden fik jeg denne besked fra WebMeUp:

   “In 2013, we launched WebMeUp all-in one app and the SEO API.
   We have some sad news, though: not enough folks became customers – the products didn’t take off like we hoped they would. So rather than watch them limp along, we’re closing them down on July, 11, 2014. We’re really sorry about that.”

   Jeg har kigget på tinyrocketlab men synes ikke den kan en brøkdel af det jeg skal brug. Pt har de heller ikke mulighed for at vise mine konkurrenter.

   Så hvis du har andre gode forslag er jeg lydhør :-)

   God weekend, Christiane

 12. Jonathan Lindahl siger:

  Hej Christiane

  Arh, jeg troede bare det var et almindeligt ranking tracker program du skulle bruge. Men kan godt se nu, at du søger lidt flere funktioner.

  Da vil jeg anbefale, at du prøver http://www.semrush.com/. Jeg bruger det selv meget ivrigt. Her kan du bl.a. se din SEO visibility og nogen af de andre funktioner som du søger. Lad mig endelig høre, om du kan bruge det :-)

  • Christiane siger:

   Ok tak, jeg er ved at checke dem ud. Det tager bare lidt tid at sætte sig ind i nyt :-)

 13. Jonathan Lindahl siger:

  Velbekomme :-)
  Håber det tilbyder det, som du søger.

 14. Michael siger:

  Hej Jonathan.
  Jeg er ny her inde på din side, men syntes virkelig, at din liste er brugbar. Jeg var begyndt at læse lidt på SEO, for nogle år siden, men gik så i stå med det. Nu jeg så startede på en web uddannelse, og så falder det naturligt ind, at skulle udforske SEO noget mere. Jeg har også en del ideer til nogle site, jeg skal til at bygge op, så jeg vil bruge din side her, i rigtig langtid frem over, Så ser frem til, flere gode indlæg. Ha en rigtig dejlig uge når den starter i morgen.

  De bedste hilsner

  Michael

 15. Jonathan Lindahl siger:

  Hej Michael

  Super fedt, at du finder mine indlæg brugbare. Det glæder mig at høre.
  Og godt at høre, at du er kommet igang med SEO igen. Skulle du have nogen spørgsmål, så skriv endelig :-)

  Og forsat dejlig dag!

 16. Mads Sejer Christensen siger:

  Super fed liste, og jeg har selv brugt flere af de forskellige værktøj.
  Specielt siteliner har fået en stor stjerne hos mig.

  Med venlig hilsen
  Mads Sejer Christensen

 17. Jonathan Lindahl siger:

  Hej Mads

  Tak for rosen. Og det glæder mig, at du fandt indlægget brugbart. Er også selv stor fan af Siteliner :-)

  Hav en forsat god dag.

 18. Michael Jensen siger:

  Super liste!

  Altid dejligt med lidt ny inspiration.

  Tak og god dag!

 19. Jonathan Lindahl siger:

  Velbekomme, Michael!

  Glad for, at du kan bruge det :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *