Af

Her er det bedste alternativ til Surftown

Er du træt af at være kunde hos Surftown og derfor gerne vil prøve noget nyt?

Så er du kommet til den helt rette artikel. For der findes alternativer, som i mine øjne er et væsentligt bedre valg ift. Surftown. Det bedste alternativ til Surftown er ifølge min vurdering Simply. I dette indlæg vil jeg vise dig, hvorfor de er det.


1. Simply er billigere

Det billigste webhotel hos Surftown koster 14,5 kr. om måneden, mens det billigste hos Simply koster 9,3 kr. om måneden. Dvs. hele 35 pct. billigere hver måned.

Ikke nok med, at Simply er billigere end Surftown, så er Simply’s billigste webhotel faktisk også et af de billigste webhoteller på hele markedet.

De to webhoteller minder meget om hinanden. Det skal dog nævnes, at du får 20 GB plads hos Surftown, mens du får 5 GB plads hos Unoeuro. Det er dog de færreste hjemmesider som bruger mere end 5 GB plads. Fx bruger denne blog kun 6 pct. af de 5 GB plads.

Webserver plads hos Unoeuro

Så den ekstra webplads vil for de fleste ikke være en fordel, men det vil den billigere pris til gengæld være.


2. Du får ubegrænset trafikplads hos Simply

Hos Simply får du ubegrænset trafikplads lige meget, hvilket webhotel som du har. Mens du hos Surftown får 30 GB om måneden med det billigste webhotel.

Det er de færreste som får så meget trafik, at de skal bruge mere end 30 GB om måneden. Men får din hjemmeside/blog rigtig meget trafik, så er det da meget rart at vide, at du ikke behøver at opgradere dit webhotel, hvis du når over de 30 GB om måneden.

At Simply tilbyder gratis trafikplads er også ret unikt ift. konkurrenterne. Fx har webhoteller som Webhosting, Yayhosting, AzeHosting og Internet123 alle begrænsninger mht. trafikplads.


3. Simply har en bedre anmeldelse på Trustpilot

Surftowns score på Trustpilot er 8.3 på Trustpilot, hvilket er ganske udmærket. Den kan dog ikke hamle op med Simply, som har en score på hele 9.2.

Unoeuro - Bedste alternativ

Kun 1 pct. af de +2.000 anmeldelser har givet Simply 1 stjerne til sammenligning med 11,6 pct. hos Surftown. Kritikken hos Surftown går især på en dårlig support, hvortil supporten i høj grad er den som roses hos Simply.


4. Simply har et meget brugervenligt kontrolpanel

Simply har et meget brugervenligt kontrolpanel, og ifølge mig faktisk det mest brugervenlige kontrolpanel af alle webhosting udbydere.

Unoeuro kontrolpanel

Det er overskueligt og intuitivt, da du nemt kan finde de ting, som du søger. Det gør det utroligt nemt at komme igang med, hvis du ikke har brugt det før eller er helt nybegynder hvad angår webhosting.


5. Få 3 måneders gratis webhotel hos Simply

Føler du dig overbevist og kunne godt tænke dig at prøve Simply, så er der her et rigtig godt tilbud til dig. For du kan nemlig få 3 måneders gratis webhotel ved at bruge nedenstående rabatkode.

Dvs. du betaler for 12 måneders webhotel, men får faktisk 15 måneders webhotel. Det eneste du skal gøre er at trykke på VIS KUPONKODE herunder. Så vil du blive videresendt til Simply’s hjemmeside. Herefter skal du gå tilbage til den her side og kopiere kuponkoden, som du så skal bruge undervejs, når du køber webhotellet hos Simply.

VIS KUPONKODEN!

Er du i tvivl om, hvordan du køber et webhotel hos Simply, så se min guide til det her.

Har du spørgsmål, så stil dem nede i kommentarfeltet. Jeg vil hellere end gerne hjælpe.

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.