Denne liste er for 2016. Leder du efter deals i 2017, så se dette indlæg.

Så er Black Friday (endelig) kommet.

Dagen jeg som online marketers har set rigtig meget frem til. For dette er dagen fyldt med gode tilbud på diverse værktøjer for online marketers. Men det kan være svært at danne sig et overblik over de mange tilbud.

Derfor har jeg lavet en liste over de bedste Black Friday deals for online marketers i 2016. Fælles for dem alle er, at det er værktøjer jeg selv har brugt og derfor kan anbefale.

(Vær opmærksom på, at linkene kan indeholde affiliate links. Dvs. jeg får en kommision, hvis du køber via mit link).

SEO

Tiny Ranker: 40% på alle deres årlige abonnementer

Tiny Ranker

Aktiv: 25. november – 28. november

Søger du et værktøj, så du kan holde øje med dine rankings? Så går min varmeste anbefalinger til danske værktøj Tiny Ranker (tidligere kendt som TinyRocketLab). Og i ovennævnte periode kan du spare 40% på alle deres årlige abonnementer.

Rabatkode: Behøves ikke

Se tilbuddet her


SEMrush: 14 dages gratis Guru abonnement

SEMrush

Aktiv: 25. november

Med SEMrush kan du se, hvilke søgeord som dine konkurrenter får mest trafik på, hvilket er enormt brugbart til selv at finde relevante søgeord (har bl.a. skrevet en guide til det her på bloggen). Du kan med dette tilbud prøve deres Guru abonnement gratis i 14 dage.

Rabatkode: Behøves ikke

Se tilbuddet her


Long Tail Pro: Spar 45% på deres ‘Annual Pro Plan’

Long Tail Pro

Aktiv: 25. november -27. november

Long Tail Pro er et af mine ynglings SEO værktøjer. For skal du finde long tail søgeord til din hjemmeside, så er dette værktøjet du skal benytte. Det er nemt at bruge, og er yderst effektivt til at øge din hjemmesides trafik (og ikke mindst omsætning).

Rabatkode: LONGTAILFRIDAY

Se tilbuddet her


Hosting

Meebox: 80% på alle webhoteller og cloud VPS

meebox

Aktiv: 25. november

Søger du hosting, så er Meebox en ganske udmærket valg. Og de kører en fuldstændig crazy tilbud, hvor du kan få 80% rabat på alle deres webhoteller og cloud VPS på både oprettelse og de første år. Det eneste du skal gøre er blot at bruge nedenstående rabatkode.

Rabatkode: BLACK

Se tilbuddet her


E-mail markedsføring

OptinMonster: 35% rabat på alle deres abonnementer

Optinmonster

Aktiv: 22. november – 30. november

OptinMonster er mit foretrukne værktøj, når jeg skal lave popups til mine hjemmesider (bl.a. er den popup der bliver vist her på hjemmesiden lavet af OptinMonster). Det er nemt at bruge deres værktøj, og du får masser af andre funktioner med som fx exit-intent, welcome gate mv.

Rabatkode: BF2016

Se tilbuddet her


SumoMe: 30% på alle deres abonnementer

sumome

Aktiv: 25. november

SumoMe er en pakke af forskellige værktøjer for online marketers. Ligefra værktøjer som fx Welcome MatList Builder og Smart Bar som skal indsamle dig e-mail abonnenter til værktøjer som fx Heat Maps, som viser dig hvor folk klikker henne på din hjemmeside.

Rabatkode: Ikke nødvendig. Tryk på nedenstående link og vælg SumoMe nede på siden.

Se tilbuddet her


KingSumo: $49 for et livstids abonnement

kingsumo

Aktiv: 25. november 2016

Du kan få rigtig mange e-mail tilmeldinger, hvis du kan få din konkurrence til at gå viral. Og et værktøj du kan bruge til det er KingSumo. Her kan folk få flere lod i din konkurrence, hvis de deler konkurrencen på de sociale medier, hvilket ofte giver en viral effekt.

Rabatkode: Ikke nødvendig. Tryk på nedenstående link og vælg KingSumo nede på siden.

Se tilbuddet her


WordPress

Envato: 50% på over 500 varer

envato-market

Aktiv: 25. november – 28. november

Envato er ejerne bag Themeforest, Photodune, Codecanyon mv., og de har udvalg 500 varer i blandt deres teamer (bl.a. til WordPress), plugins (bl.a. til WordPress), billeder mv., som du allesammen kan få med 50 pct. besparelse. Her kan du helt sikkert gøre nogle gode køb.

Rabatkode: Ikke nødvendig

Se tilbuddet her


Elegant Themes (fx Divi Builder): 25% på deres abonnenter

elegant-themes

Aktiv: 25. november – 27. november

Elegant Themes har især et plugin, som jeg har været utrolig glad for at bruge. Og det er The Divi Builder – det bedste drag and drop page builder plugin til WordPress ifølge mig. Og du kan nu spare 25% som ny bruger eller hvis du vil opgradere dit abonnement.

Rabatkode: Behøves ikke

Se tilbuddet her


WP Rocket: 35% rabat på alle deres abonnementer

wp-rocket

Aktiv: 25. november

Vil du gerne have en hurtigere WordPress hjemmeside? Så er WP Rocket uden tvivl plugin’et, som du skal have fat i. WP Rocket er et cache plugin som kræver minimal opsætning, men som øger hastigheden på din hjemmeside signifikant.

Rabatkode: BF2016

Se tilbuddet her


WooCommerce: 35% på alle deres produkter

woocommerce

Aktiv: 25. november – 28. november

Skal du have en webshop system til din WordPress hjemmeside, så finder du ikke noget bedre plugin end WooCommerce. Og nu har du mulighed for at købe alle extensions, temaer og plugins fra WooThemes mv. med hele 35% rabat.

Rabatkode: WOOBLACKCYBER

Se tilbuddet her


CSSIgniter: Få 25% rabat på alle deres abonnementer

CSSIgniter

Aktiv: 25. november

Leder du efter lækre WordPress temaer, så er CSSIgniter steder du søger. Her kan du få adgang til alle deres 78 WordPress temaer (+ 2 WordPress plugins) for $69. Og med denne deal kan du altså få det til 25% rabat. Det må man sige er en god deal.

Rabatkode: BLACKFRIDAY

Se tilbuddet her


iThemes: 50% rabat på toolkit

ithemes-toolkit

Aktiv: 25. november – 30. november

iThemes står ifølge mig bag det bedste backup plugin til WordPress, som der findes derude. Nemlig BackupBuddy. Og lige nu kan du få det samt 40+ andre plugins, 200 WordPress temaer, 800 timers webdesign kursus samt 10+ iThemes sync pro sites med 50% rabat.

Rabatkode: Behøves ikke

Se tilbuddet her


AdWords

AdWords-bogen for webshopejere: 50 pct. rabat

adwords-bogen

Aktiv: 25. november

Vil du gerne lære mere om, hvordan du som webshopejer effektivt kan skabe bedre resultater med AdWords annoncering, så vil AdWords-bogen være en rigtig god investering for dig. Bogen er skrevet af AdWords-eksperten Jacob Kildebogaard.

Rabatkode: blackfriday

Se tilbuddet her


Affiliate markedsføring

ThirstyAffiliates: 30% rabat på alle deres abonnementer

thirstyaffiliates

Aktiv: 22. november – 4. december

Ønsker du at cloake dine affiliate links, så er ThirstyAffiliates ifølge mig det bedste plugin til det. Her kan du forvandle dine lange grimme URLs til mere simple URLs. Derudover kan du bl.a. tracke dine links, så du kan se hvilke links der bliver klikket på mv.

Rabatkode: BF2016

Se tilbuddet her


Mangler jeg nogen?

Det var min liste over de bedste deals.

Men er der nogle værktøjer som du kan anbefale, men som jeg ikke har med på listen her? Så skriv det endelig nede i kommentarfeltet. Så vil de blive tilføjet til listen.

Læs også

3 kommentarer til De bedste Black Friday deals for online marketers i 2016

  1. Jesper P siger:

    Super godt indlæg. Det var virkelig noget, som jeg lige havde bruge for.

  2. Jonathan siger:

    Mange tak, Jesper!
     
    Det glæder mig at høre, at du kan bruge det :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.