Som traditionen byder sig kommer der hvert år en liste med de bedste Black Fridays deals for online marketers her på bloggen.

I år er ingen undtagelse.

Derfor har jeg herunder samlet en liste med de allerbedste Black Fridays deals i 2017 for online marketers. Der vil både være deals til dig som arbejder med SEO, affiliate markedsføring, AdWords mv.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme affiliate links i artiklen. Dvs. jeg modtager en lille kommision, hvis du vælger at gøre brug af tilbuddet.

Hosting

Surftown: Få 1 års webhotel til 0 kr.

Surftown Black Friday

Hos Surftown kan du få deres Advanced webhotel gratis i et helt år. Med det får du 20 domæner tilknyttet, 50 GB plads samt 50 GB trafik om måneden. Udover deres Advanced webhotel, kan du også prøve deres resterende webhoteller for 10 kr./md. det første år.

Rabatkode: Behøves ikke

Se tilbuddet her


SEO

Tiny Ranker: 40% på alle deres årlige abonnementer

Tiny Ranker

Aktiv: 24.-27. november

Med Tiny Ranker (tidligere kendte som Tiny Rocket Lab) kan du via deres meget brugervenlige interface holde øje med dine rankings i Google samt bruge deres on-page SEO værktøj. De holder Black Friday med 40% på alle deres abonnementer ved årlige betalinger.

Rabatkode: Behøves ikke

Se tilbuddet her


Long Tail Pro: Spar 50% på alle deres abonnementer

Longtailpro

Aktiv: 24.-27. november

Long Tail Pro er et utroligt effektivt værktøj til at finde long tail keywords og øge trafikken og omsætningen på din hjemmeside (se bl.a. min guide til long tail keywords her). Til og med mandag kan du spare 50% på alle deres abonnementer.

Rabatkode: Behøves ikke

Se tilbuddet her


Yoast SEO: Spar 30% på Yoast SEO Premium

Yoast SEO

Aktiv: 24. november 2017

Yoast SEO er uden tvivl det bedste SEO plugin til WordPress. Nu kan du spare 30% på Premium udgaven. Med den får du f.eks. interne links forslag, mens du skriver, redirect manager som automatisk redirecter gamle URLs til de nye URLs og meget andet.

Rabatkode: Behøves ikke

Se tilbuddet her


E-mail markedsføring

OptinMonster: 25% rabat på alle deres abonnementer

Optinmonster

Aktiv: Indtil 1. december

OptinMonster er mit foretrukne værktøj til at indsamle e-mail adresser. Med det kan du lave pop-ups, floating bar, sidebar formularer, slide-in formularer og meget andet. Og alt dette laves i et utroligt brugervenligt interface.

Rabatkode: BF2017

Se tilbuddet her


KingSumo: $49 for et livstidsabonnement

kingsumo

Aktiv: 24. november 2017

Med KingSumo kan du få dine konkurrencer til at gå viralt, så du kan få masser af nye e-mail abonnenter. Jeg har selv med stor succes brugt det til at få flere e-mail abonnenter på stort set alle mine hjemmesider.

Rabatkode: Behøves ikke

Se tilbuddet her


WordPress

Envato – 50% på 500 produkter (f.eks. temaer, plugins mv.)

Envato

Aktiv: 24.-27. november

Envato holder stort udsalg, så du kan spare 50% på 500 forskellige produkter fra dem. Det gælder WordPress temaer fra Themeforest, WordPress plugins fra Codecanyon, videoer fra Videohive osv.

Rabakode: Behøves ikke

Se tilbuddet her


Studiopress – 25% på alle deres temaer

Studiopress

Aktiv: Indtil 28. november

Studiopress har en stor samling af kvalitetstemaer til WordPress (alt lige fra blog temaer til temaer til webshops). De holder Black Friday uge, hvor du kan spare hele 25% på alle deres temaer. Så mangler du et nyt tema, så er der et godt tilbud her.

Rabatkode: Behøves ikke

Se tilbuddet her


Sociale medier

Grum – $25 for livstidsabonnement

Grum

Aktiv: 24. november

Grum er det perfekte værktøj for dig, som arbejder med Instagram som markedsføringskanal. Med Grum kan du nemlig poste opslag på Instagram fra din computer og du kan planlægge opslagene, så de bliver postet det tidspunkt, som du ønsker.

Rabatkode: Behøves ikke

Se tilbuddet her


Andet

Sumo – Op til 50% på deres abonnement

Sumo

Aktiv: 24. november 2017

Med Sumo får du et hav af forskellige værktøjer – f.eks. deres List builder og Welcome mat, så du kan få flere e-mail abonnenter. Eller deres live-chat, så du kan skrive med dine besøgende. Det og meget mere kan du – kun i dag – spare helt op til 50% på.

Rabatkode: Behøves ikke

Se tilbuddet her


Brain.fm – $37 for livstidsabonnement

Brain.fm

Aktiv: 24. november 2017

Brain.fm er en musiktjeneste, som bruger kunstig intelligens til at hjælpe dig med at holde fokus, sove bedre og maksimere din produktivitet. Så prop nogle høretelefoner i ørerne og lad Brain.fm finde den helt rette musik til dig.

Rabatkode: Behøves ikke

Se tilbuddet her


DesignBold – $49 for livstidsabonnement

Designbold

Aktiv: 24. november

Vil du gerne lave flotte billeder til din blog el. lign., men ikke lige er en haj til det der Adobe Photoshop. Så skal du prøve DesignBold. Med det program vil selv din mormor kunne lave et flot grafisk billede.

Rabatkode: Behøves ikke

Se tilbuddet her


Invanto: $49 for livstidsabonnement

Invato

Aktiv: 24. november

Vil du gerne lave en medlemskabs hjemmeside, hvor folk kan logge ind. Eller en hjemmeside, hvor du sælger online video kurser? Så er Invanto lige det du søger. Lige nu kan du få det til $49 for et livstidsabonnement (normalpris: $3.564/året + 5% transaktionsgebyr).

Rabatkode: Behøves ikke

Se tilbuddet her


Onlineevangelisterne – 40% rabat + AdWords e-bog

Online evangelisterne

Aktiv: 23.-24. november

Du kan få Jacob Kildebogaards populære bog Onlineevangelisterne med 100 konkrete tips til at sælge mere online fra 100 forskellige personer fra online verdenen med 40%. Udover dette får du også hans bog AdWords for webshops som PDF med i pakken.

Rabatkode: bf40

Se tilbuddet her

Mangler jeg nogle på listen? Så skriv enten nede i kommentarfeltet eller kontakt mig, så de kan blive tilføjet til listen.

Læs også

2 kommentarer til De bedste Black Friday deals for online marketers i 2017

 1. God liste, Jonathan. Måske mangler du tilbud på bogen Onlineevangelisterne fra Jacob Kildebogaard, hvor man kan få 40% rabat på bogen: https://onlineevangelisterne.dk/

 2. Jonathan siger:

  Hej Kurt
   
  Tak for rosen og tippet.
  Jacobs bog er hermed tilføjet til listen.
   
  Forsat dejlig dag! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.