Af

De bedste Black Friday deals for online marketers

Denne liste er for 2015. Leder du efter deals i 2017, så se dette indlæg.

Så er det endelig blevet Black Friday.

En dag jeg har set rigtig meget frem til. Ikke fordi jeg har en webshop, og derfor kan forvente en høj omsætning i dag. Nej, fordi der er så mange gode deals derude for os online marketers. Så mange, at det kan være lidt svært at få overblik over dem alle.

Derfor har jeg sat mig for at lave en liste over de bedste Black Friday deals. Og med de bedste menes der deals til de værktøjer som jeg selv har brugt og kan anbefale.

God fornøjelse!
(Note: Vær opmærksom på, at visse af linkene kan indeholde affiliate links. Dvs. jeg modtager en lille kommission, hvis du beslutter dig at købe en af deals’ene.)

SEO

TinyRocketLab: 20% rabat på deres abonnementer

TinyRocketLab

Vil du gerne holde øje med dine placeringer i Google? Så kan værktøjet TinyRocketLab i den grad anbefales. Og lige nu kan du spare 20% på alle deres abonnementer, hvis du opgraderer et månedligt abonnement til et årligt abonnement.

Se tilbuddet her


SEMrush: 50% rabat på deres Pro abonnement den 1. måned

SEMrush

Aktiv: Fra den 27.-30. november

SEMrush er mit foretrukne værktøj til at finde relevante søgeord for mine hjemmesider. Med det kan jeg nemlig indtaste mine konkurrenter og se hvilke søgeord, som de får mest trafik fra. Det er simpelthen et genialt værktøj.

Se tilbuddet her


Long Tail Pro: Spar $50 på Pro og $100 på Platinum

Long Tail Pro

Aktiv: Fra den 27.-30. november

Long Tail Pro er et andet værktøj jeg ivrigt bruger til at finde relevante søgeord. Med det kan du lynhurtigt finde long tail søgeord for din hjemmeside, hvor konkurrencen er lav og søgeordet er relevant ift. din branche.

Se tilbuddet her


E-mail markedsføring

OptinMonster: 35% rabat på alle deres abonnementer

Optinmonster

Aktiv: Fra 27. november – 1. december

Når jeg skal lave pop-up e-mail formularer for at få flere e-mail abonnenter, har jeg et foretrukne værktøj: OptinMonster. Det er virkelig nemt at lave flotte pop-ups, og udover pop-up vinduerne har de også andre lækre funktioner som fx Welcome Gate m.m.

Se tilbuddet her Rabatkupon: BF2015


LeadPages: Få Kindle Fire 7 og Q&A coaching oveni abonnementet

LeadPages

Aktiv: Fra den 27.-30. november

LeadPages er mit foretrukne værktøj til at lave flotte landingssider for fx mine e-bøger. Og lige nu kan du få en Kindle Fire 7 samt Q&A coaching kald hver weekend, hvor du kan stille spørgsmål til LeadPages ekspert marketers, hvis du opretter en bruger hos LeadPages.

Se tilbuddet her


WordPress

iThemes: 40% på alle deres temaer og plugins

iThemes

Aktiv: Fra den 27.-30. november

iThemes har et ufattelig stort udbud af diverse plugins og temaer, hvor det nok er de plugins: BackupBuddy og iThemes Security Pro de er mest kendt for. Du kan få 40% på alle deres plugins og temaer samt 50% på deres samlede toolkit.

Se tilbuddet her Rabatkupon: JINGLEWP40


Gravity Forms: Spar 25% på deres abonnement

Gravity Forms

Gravity Forms er uden tvivl det bedste WordPress plugin til at lave formularer. Udover at du kan lave kontakt formularer, kan du også lave formularer som accepterer betaling, indsamler e-mail abonnenter mv.

Se tilbuddet her Rabatkupon: wpbeginner (kredit: wpbeginner)


CSSIgniter: Få 25% rabat på alle deres abonnementer

CSSIgniter

Aktiv: Fra den 27.-30. november

Udover Themeforest er der primært ét andet sted jeg køber temaer, og det er hos CSSIgniter. Da jeg er sikker på at få temaer af høj kvalitet der. Og normalt kan du få adgang til alle deres temaer for kun $49/året, men i anledning af Black Friday er det sat ned til kun $36/året.

Se tilbuddet her


WooThemes

WooThemes

Aktiv: Fra den 27.-30. november

WooThemes er nok mest kendt for deres gratis plugin: WooCommerce. Men udover det har de faktisk også rigtig mange kvalitets temaer og plugins. Og du kan lige nu spare 30% på dem alle sammen.

Se tilbuddet her


TemplateMonster: 60% på alle deres temaer

TemplateMonster

Aktiv: Fra den 27.-30. november

Søger du et WordPress tema, så er der stor sandsynlighed for, at du kan finde det hos TemplateMonster. For med over 1.200 WordPress temaer, kan du finde WordPress temaer inde for stort set alle kategorier.

Se tilbuddet her


Affiliate

Pretty Link Pro: Spar 10-20% på deres abonnement

Pretty Link Pro

Aktiv: Fra den 27.-30. november

Pretty Link Pro er et WordPress plugin, der gør det muligt for dig at forkorte dine affiliate links, så de ser pænere ud, er nemmere at huske og dele. Og lige nu kan du få 10% rabat på deres Blogger edition og 20% på deres Developer edition.

Se tilbuddet her


Analytics

Crazy Egg: Prøv det gratis i 90 dage

Crazy Egg

Aktiv: Fra 27. november – 1. december

Crazy Egg har i samarbejde med Userlike lavet et samarbejde om, at du kan prøve Crazy Egg helt gratis i 90 dage. Med Crazy Egg kan du analysere, hvor din besøgende trykker henne på din hjemmeside, så kan du se om de trykker det rette sted (fx på din call-to-action knap).

Se tilbuddet her


Copywriting

Copy Hackers bundle – 7 e-bøger for $29 (spar $90,97)

Copy Hackers

Aktiv: Fra den 27.-30. november

Joanna Wiebe er en kvinde der ved en hel del om det at skrive indhold som konverterer. Dette har hun bl.a. skrevet 7 e-bøger om, som du nu lige nu kan få for kun $29 (du sparer $90,97). Disse e-bøger har givet mig tips, som er langt mere værd end $29.

Se tilbuddet her


Sociale medier

Pagemodo: Få op til 65% på alle deres produkter 

Pagemodo

Aktiv: Fra den 27.-30. november

Pagemodo er lige et værktøj for dig, hvis du bruger meget tid på at promovere din hjemmeside/blog via Facebook. Pagemodo kan bl.a. hjælpe dig med lave et professionelt cover billede og billeder til dine opdateringer, custom tabs og meget andet.

Se tilbuddet her


Billeder

GraphicStock: Ubegrænset downloading i et år for $49

GraphicStock

Aktiv: Fra den 27.-30. november

Med dette tilbud kan du ubegrænset downloade billederne fra GraphicStock i et år (normalpris: $99/år). Deres billeder er ifølge mig ikke ligeså høj kvalitet som DepositPhotos’ billeder, men du kan finde nogle udmærket illustrationer hos dem.

Se tilbuddet her


Andet

Creative Market: Spar 20% på alle deres produkter

Creative Market

 Aktiv: Fra den 27.-30. november

Creative Market er et online marked, hvor du bl.a. kan finde WordPress temaer, skrifttyper, billeder, billede redigeringsprogrammer og meget andet. Og lige nu kan du få 20% på alle deres produkter til og med mandag den 30. november.

Se tilbuddet her

Mangler jeg nogle deals?

Dette var min liste over de bedste deals ifølge mig.

Har du haft gode erfaringer med deals, som jeg ikke har nævnt i dette indlæg. Så vær meget velkommen til at skrive dem nede i kommentarfeltet. Så vil de blive tilføjet til listen.

Læs også

6 kommentarer til De bedste Black Friday deals for online marketers

 1. Kurt Moskjær Andersen siger:

  Woothemes har 35% på alle themes og plugins til WordPress
  Templatemonster har 60% på alle deres themes

 2. Jonathan siger:

  Hej Kurt
   
  Tusind tak for dine forslag :-)
  WooThemes og TemplateMonster er nu tilføjet til indlægget.
   
  Forsat dejlig dag!

 3. Morten Vadskær siger:

  Der er 20% på Creative Market https://creativemarket.com/promos/blackfriday

 4. Jonathan siger:

  Tak for det, Morten :-)
   
  Creative Market er hermed tilføjet til indlægget.

 5. Johanna siger:

  Nu glemte jeg helt at skrive da jeg fandt dette indlæg, for jeg gik selvfølgelig straks igang med at shoppe! Tusind tak for en informativ blog og et godt indlæg!

 6. Jonathan siger:

  Hej Johanna
   
  Tak for rosen og det glæder mig, at du kunne bruge indlægget :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.