Af

50 gratis WordPress temaer til blogs

WordPress er ikke uden grund verdens mest benyttede CMS system. Det er nemt at bruge, du har uanede muligheder og ikke mindst findes der et ocean af forskellige gratis temaer derude.

Dog kan kvaliteten på de mange gratis temaer variere en hel del, hvorfor jeg også ofte anbefaler, at man i stedet køber et premium tema (se bl.a. her min liste over de 50 bedste premium temaer til blogs). Dog findes der få gratis tema, hvor kvaliteten er udmærket.

Derfor har jeg herunder lavet en liste over de 50 bedste gratis WordPress temaer til blogs, hvor kvaliteten er høj. Og der er temaer for alle slags blogs. Fx mode-, mad-, rejseblog mv.

Apex

Apex

Appex er et WordPress tema, hvor der er forsøgt at gøre det så simpelt og stilrent som muligt. Det vil fungerer godt til en mode-, livstils blog eller lignende. Temaet er desuden responsive, så det fungerer optimalt på mobile enheder som fx smartphone, tablets mv.

Det har ikke ligeså mange funktionaliteter som diverse premium temaer, men er du på udkig efter et simpelt tema (som skal kunne det mest basale), er Apex et godt valg.

Se mere Se demo


Amadeus

Amadeus

Hvis du i modsætning til Apex vil have et tema med lidt flere farver, så er Amadeus måske det du søger. Det er stadig et stilrent og relativt simpelt blog tema, men de mange farver giver det et ikke helt ligeså minimalistisk design som Apex.

I modsætning til mange andre gratis tema, har du faktisk lidt flere funktionaliteter at vælge mellem i dette tema. Derudover er temaet naturligvis også responsive.

Se mere Se demo


Adler

Adler

Adler er det perfekte tema for en rejseblog. Med det tema vil du nemlig nemt kunne vise dine flotte billeder fra diverse rejser frem (temaet kan naturligvis også sagtens bruges til andre slags blogs, hvor det er vigtigt, at der bliver vist store billeder).

Temaet er responsive, men derudover er det begrænset med, hvor mange funktionaliteter det har (hvilket det ofte er med de gratis temaer).

Se mere Se demo


So simple

So simple

Titlen på temaet (so simple) giver en meget god beskrivelse af temaet. For her har du virkelig et tema der er så simpelt. Bl.a. er sidebar fjernet for at give et mere simpelt design. Her er der nemlig fokus på teksten og intet andet.

Det er et tema der vil passe godt til en mode-/livsstils blog. De store billeder gør det dog også egnet til fx en rejseblog. Derudover er temaet naturligvis er responsive.

Se mere Se demo


Masonic

Masonic

Kan du godt lide hvordan de forskellige opdateringer bliver vist på Pinterest, så vil du nok også kunne lide temaet Masonic, da indlæggene på Masonic bliver vist på samme måde som opdateringerne på Pinterest.

Ellers har temaet et meget simpelt og lækkert design, hvor du kan nemt ændre farverne mv. på det. Og så er temaet selvfølgelig også responsive.

Se mere Se demo


Hoffman

Hoffman

Hoffman er endnu et simpelt og minimalistisk WordPress tema, hvor sidebar – ligesom ved temaet So simple – er fjernet for at gøre det så simpelt som muligt, og så der kun er fokus på selve teksten og intet andet. Dets store billeder gør det perfekt egnet til en rejseblog.

Selvom temaet er meget simpelt, så har du faktisk ret mange mulighed for nemt at ændre designet og det har smarte funktioner, som fx infinity scroll m.m.

Se mere Se demo


Wilson

Wilson

Wilson er et simpelt og minimalistisk tema, som ligesom temaet Hoffman er lavet af vores svenske nabo Anders Noren. Dets simple design gør det perfekt til en personlig blog, og det er naturligvis responsive, så det kan bruges optimalt på mobile enheder.

Det har faktisk rent mange funktioner af et gratis tema at være. Det har forskellige indlæg formater (fx indlæg med video), widgets for Flickr, Dribbble og videoer m.m.

Se mere Se demo


tdPersona

tdPersona WordPress tema

tdPersonal er et tema, der egner sig perfekt til en personlig blog. Selve designet er meget simpelt, hvilket bl.a. kan ses ved, at der ikke er nogen sidebar (kan dog fås frem ved at trykke på plusset oppe i højre hjørne).

Det er relativt begrænset, hvor meget du kan redigere på temaet. Temaet er dog responsive, så det kan bruges på mobile enheder.

Se mere


Ignite

Ignite

Ignite er et klassisk og elegant WordPress, som er lavet af de samme som står bag temaet Apex. Det er et tema hvis design vil passe til mange slags blogs, uanset om det er mode, rejser eller noget helt tredje du skriver om.

Temaet er responsive. Derudover har det integreret sociale medier ikoner (så du kan linke til dine sociale medier oppe i højre hjørne) og andre nyttige funktioner.

Se mere Se demo


StanleyWP

StanleyWP

Ifølge mig har StanleyWP noget af det flotteste design af alle disse temaer. Det er egentlig et portfolio tema, hvor du kan vise dit arbejde frem (fx hvis du designer tøj). Men det har også en ret fed blog skabelon, så du kan også sagtens bruge det til en personlig blog.

Temaet har desuden ret mange fede funktioner. Bl.a. har det 3 forskellige side-skabeloner, Font-Awesome og meget andet.

Se mere Se demo


Flato

Flato

Vil du gerne have et simpelt tema, men som stadig har lidt farver over sig? Så er Flato måske temaet for dig. Dets farver passer godt sammen. hvilket giver det et meget rent og elegant udseende.

Som det ofte er med de gratis temaer, så er det begrænset med funktion som Flato har. Men temaet er dog responsive.

Se mere


Drop

Drop

Drop er et flot tema som kan bruges til mange forskellige blogs, både mad-, rejseblogs mv. Designet minder faktisk lidt om designet på temaet Wilson, da dens sidebar/menu ligger ude til venstre. Det der primært adskiller dem er de brugte farver.

Temaet er simpelt og det er begrænset hvor mange funktioner temaet har. Temaet er dog responsive, så det fungerer optimalt på mobile enheder.

Se mere


Sparkling

Sparkling

Sparkling er et af de mest downloadet gratis blog tema på WordPress og med god grund. Det har et moderne og stilrent design som vil passe på mange slags blogs. Det vil passe til fitness blogs, livsstils blogs, blogs om marketing, rejse blogs og meget andet.

Derudover har temaet en lang række lækre funktioner. Det tilbyder bl.a. infinity scroll, det er klar til oversættelse og du kan endda også tilknytte en webshop til temaet.

Se mere Se demo


Dazzling

Dazzling WordPress tema

Dazzling er endnu et meget populært gratis WordPress tema til blogs, da det er downloadet intet mindre end over 250.000 gange fra WordPress Theme Directory. Temaet er ligesom Sparkling også lavet af Colorlib, og dets design gør temaet egnet til mange forskellige slags blogs.

Ligesom Sparkling får du et tema som er kodet med høj kvalitet. Og du får mange af de samme funktioner, som fx infinity scroll mv.

Se mere Se demo


Omega

Omega

Omega er endnu et populært tema til blogs, som faktisk er blevet downloadet over dobbelt så meget som Dazzling (nemlig mere end 500.000 gange fra WordPress Theme Directory). Temaet har dog – i modsætning til Dazzling – et af de mest simple design her på listen.

Det er også begrænset hvor meget funktioner temaet har. Men det har dog de vigtigste funktioner som fx, at det er responsive, du kan nemt oversætte det mv.

Se mere Se demo


Writr

Writr

Writr har et moderne og minimalistisk design, som gør det perfekt egnet til en personlig blog. Det minder lidt om det tidligere nævnte tema Drop med menuen ude til venstre og den grønne farve. Du kan dog nemt skifte den grønne farve ud med 5 andre farver.

Temaet er udviklet af Automaticc, som er dem der bl.a. står bag WordPress.com og populære plugins som Akismet, Jetpack, VaultPress m.m. Dvs. du er sikret et tema af høj kvalitet.

Se mere Se demo


Sueva

Sueva

Hvis du godt kan lide designet på de forskellige Tumblr-blogs, så vil du nok også synes om dette tema. Da indlæggene bliver vist via Mansory-stilen, som man kender fra mange Tumblr-blogs (og forresten også fra Pinterest).

Det er muligt at købe en premium version af temaet, som giver dig en lang række ekstra funktioner som fx en portfolio skabelon og meget andet.

Se mere Se demo


Nouveau Riche

Nouveau Riche

Nouveau Riche er et gratis tema som nok mest passer til den kreative blog, men også sagtens kan bruges til andres slags blogs (som fx mode-, rejseblog mv.). Selve designet er meget simpelt, hvilket bl.a. kan ses ved, at den normale sidebar er fjernet.

Du kan nemt ændre farverne eller ændre header billedet via customizer. Derudover tilbyder temaet forskellige indlægstyper (video, musik, galleri, side og standard).

Se mere Se demo


Readit

Readit

Readit er et moderne WordPress tema til blogs som fokuserer på læsbarheden. Dette kan ses ved de store billeder, og at de har fjernet den velkendte sidebar fra indlæggene for, at læseren kun fokuserer på selve teksten. Et tema der vil egne sig perfekt til en rejseblog.

Temaet har desuden en premium version som kun koster $18 (hvilket er væsentligt billigere end andre premium temaer). Her får du ekstra funktioner med som fx Google Fonts m.m.

Se mere Se demo


Kouki

Kouki

Ved Kouki er der lagt vægt på et simpelt og minimalistisk design. Baggrunden er hvid og den velkendte sidebar er fjernet. Alt sammen gjort for at give et så simpelt og rent udseende som muligt, hvor der lægges vægt på teksten og intet andet.

Det er et tema der er perfekt egnet til mad-, mode- eller rejseblogs, da du her virkelig kan vise dine flotte billeder frem.

Se mere


Rams

Rams

Rams har – ligesom temaerne Wilson, Drop og Writr – sin menu ude i venstre sidebar. Og ifølge mig er Rams faktisk det flotteste tema af alle disse 4, da det ifølge mig har det mest elegante udseende. Og så er det en smart funktion, at menuen følger en, når man går ned på siden.

Dette tema er desuden udviklet af Anders Noren, som også står bag temaerne Wilson, Hoffman og Hemingway, som ligeså bliver nævnt her i indlægget.

Se mere Se demo


Hemingway

Hemingway

Hemingway er endnu et tema lavet af vores svenske ven Anders Noren, som faktisk er et af mine ynglingstemaer her på listen. Det minder lidt om WordPress to standard tema Twenty Eleven/Ten, bare med et mere moderne udseende.

Temaet kommer med en række lækre funktioner som fx parallax scrolling effect, og du har rig mulighed for at ændre på designet (fx farverne, logoet, widgets mv.).

Se mere Se demo


Swell lite

Swell

Swell lite er et virkelig lækkert blog tema lavet af Organic Themes. I toppen af temaet er der et stort header billede og logo i midten (hvor du nemt kan ændre begge dele via customizer) med parallax scrolling. Temaets design gør det egnet til mange forskellige slags blogs.

Swell lite har også en premium version, så det er begrænset hvor mange funktioner du har med den gratis version. Ønsker du derfor alle funktioner, skal du betale $69 for det.

Se mere Se demo


MH Magazine lite

MH Magazine lite

Med ca. 400.000 downloads fra WordPress Theme Directory er MH Magazine lite et af de mest downloadet tema. Temaets design adskiller sig lidt fra de andre temaer her på listen, da det er et såkaldt magasin tema. Dvs. det egner sig bedre til større blogs ift. personlige blogs.

MH Magazine lite er en gratis version, dvs. der findes en premium version af temaet. Det koster $49, og giver dig en lang række andre lækre funktioner.

Se mere


Tracks

Tracks

Lad mig sige det med det samme: jeg er helt vild med dette tema fra Compete Themes. Tracks har et spændende layout på forsiden, hvor man virkelig kan vise sine flotte billeder frem. Derfor er det også perfekt egnet til en rejse- eller fotograf blog.

Den velkendte sidebar er desuden fjernet, så der er fokus på teksten og intet andet. Temaet er naturligvis responsive.

Se mere Se demo


Freedom

Freedom

Freedom er ligesom Tracks også et tema der egner sig godt til en rejse- eller fotograf blog. Og du har rig mulighed for at ændre på designet (fx farverne, baggrundsbilledet mv.). Og så tilbyder Themegrill.com endda gratis support, hvilket er sjældent ved de gratis temaer.

Freedom har også en pro version. Her er designet en smule anderledes, og du vil få flere funktioner som fx hurtigere support, Google fonts mv.

Se mere Se demo


Powen lite

Powen Pro

Powen lite har et elegant udseende og er perfekt for en livsstils- eller madblog. I toppen er der en indbygget slider, hvor du kan fremhæve nogle af dine vigtigste indlæg. Du kan dog også sagtens fjerne den via customizer, ligesom du har rig muligheder for at ændre andet på siden.

Som navnet antyder er dette en lite version. Dvs. der også findes en pro version, hvor du har væsentlig flere funktioner.

Se mere


Flat

Flat

Hvis du som blogger ønsker, at menuen ligger ude i venstre sidebar i stedet for oppe i toppen af siden, kan Flat muligvis være temaet du søger. Selve designet passer godt til kreative blogs (fx hvis du er grafisk designer eller lignende).

Det er begrænset hvor mange funktioner du har med temaet, men der er styr på de vigtigste ting, som fx at det er responsive, det er klar til oversættelse mv.

Se mere


Studio

Studio

Studio er et simpelt og stilrent tema for blogs. I toppen har du mulighed for at indsætte et stort header billede samt et logo (som vil være i midten af header billedet). Nedenunder det er der så dine indlæg. Som du kan se er den velkendte sidebar fjernet for at give det et mere enkelt design.

Temaet er desuden designet af Emil Uzelac (der bl.a. er admins på WordPress.org og nu arbejder i Evanto, som bl.a. ejer Themeforest). Så det er ikke hr. hvem som helst som har designet temaet.

Se mere Se demo


Oblique

Oblique

Med Oblique er vi ovre i den lidt mere feminine genre af disse WordPress temaer til blogs. Det er et tema som egner sig perfekt til en modeblog. Selve indlæggene på forsiden bliver vist ved stilen masonry, hvilket er den samme stil opslagene på fx Pinterest bliver vist.

Temaet har desuden en række lækre funktioner (som fx parallax scrolling for header billedet), og du har rig mulighed for at ændre på farverne, skriftypen mv.

Se mere Se demo


Dynamic News lite

Dynamic News

Dynamic News lite er ligesom MH Magazine lite et magasin tema, dvs. det primært er til lidt større blogs. Og ligesom MH Magazine lite er det faktisk også et af de mest populære temaer, da det er downloadet over 250.000 gange fra WordPress Theme Directory.

Dynamic News er en lite version, så du kan for minimum $39 købe pro version, hvis du ønsker at have alle temaets funktioner til rådighed.

Se mere Se demo


Fukasawa

Fukasawa

Fukasawa er endnu et tema lavet af svenskeren Anders Noren, og som en del af de andre temaer her på listen, er dens menu ude i venstre sidebar. Det er et tema der passer godt til de mere kreative blogs (fx hvis du er designer, fotograf mv.).

Fukasawa har en række lækre funktioner, som fx masonry layoutet (som man også kender fra Pinterest), forskellige indlægstyper, og så kan du nemt ændre farverne mv. på det.

Se mere Se demo


Resonar

Resonar

Resonar er et simpelt og stilrent tema, hvor der er fokus på tekst og billede og intet andet. Det kan bl.a. ses ved, at der ingen sidebar er og at de fremhævede billeder er så brede, at de fylder hele skærmen.

Det er derfor et tema der egner sig perfekt til en personlig blog som fx en rejse- eller livsstilsblog, hvor du kan vise dine flotte billeder frem.

Se mere Se demo


Themify Base

Themify Base

Vil du gerne have et simpelt tema ligesom Resonar ovenover, men stadig gerne vil beholde din sidebar? Så er Themify Base nok lige det tema, som du søger. Her får du nemlig et meget simpelt design (med en sidebar), der passer godt til en personlig blog.

Du kan dog nemt ændre farverne, hvis du ønsker, at temaet skal have flere farver. Samtidig tilbyder temaet forskellige indlægstyper, og du kan vælge imellem 600+ Google Fonts.

Se mere Se demo


Serene

Serene

Serene er et elegant tema, der er perfekt egnet til en rejseblog. Her der nemlig virkelig fokus på, at du kan vise dine flotte billeder frem. Desuden er den velkendte sidebar fjernet, så det primære fokus er på selve teksten og billedet.

Du kan nemt ændre farverne mv. på temaet og det har 6 forskellige indlægstyper. Det er desuden udviklet af Elegant Themes som er kendte for at lave temaer af høj kvalitet.

Se mere Se demo


Syntax

Syntax

Leder du efter noget af det mest simple design du overhovedet kan finde, så er Syntax måske temaet du søger. Der er tekst og billede, og stort set ikke andet. Menuen kommer frem i venstre sidebar, hvis man trykker på “burger” ikonet ude til venstre.

Temaet er udviklet af automattic som står bag bl.a. WordPress.com, Jetpack og Akismet. Dvs. du får her et tema, hvis kvalitet mht. kodningen er meget høj.

Se mere Se demo


Seasonal

Seasonal

Seasonal er endnu et tema, hvis menu er ude i venstre sidebar. Ligesom temaet Rams er dens menu sticky, dvs. den følger en, når man scroller ned på siden. Det fede ved Seasonal er, at du har rig mulighed for at ændre på designet. Du kan bl.a. ændre bredden på dens sidebar m.m.

Seasonal har dog også en pro version, hvor du har endnu større mulighed for at personalisere designet. Desuden kan du også kun få support, hvis du har pro versionen.

Se mere Se demo


Vito

Vito

Vito er et klassisk og enkelt tema. Den grå baggrund giver temaet et roligt udseende, og det er et design – der ifølge mig – kan bruges til mange forskellige typer blogs. Ude i højre sidebar har du temaets sidebar, hvor du kan tilføje diverse widgets.

Da temaet er meget simpelt er det begrænset, hvor mange funktioner temaet har. Det er dog responsive og klar til at blive oversat.

Se mere Se demo


Hueman

Hueman

Hueman er ifølge mig faktisk det flotte magasin blog tema her på listen. Og det er da også et utrolig populært tema, da det er blevet downloadet intet mindre end over 550.000 gange fra WordPress Theme Directory, hvilket gør det til en af de mest populære temaer.

En af de fede ting ved Hueman er, at du har så rig mulighed for at ændre og personalisere designet. Der er ubegrænset widgets områder, 10 indlægstyper og meget mere.

Se mere Se demo


Sorbet

Sorbet

Med Sorbet er vi ovre i den lidt mere farverige del af disse temaer. Et tema der har en række lækre funktioner, som fx at farven der bliver brugt over indlæggenes titel afhænger af hvilken indlægstype der bruges, du kan tilføje et header billede og meget andet.

Temaet er desuden udviklet af automattic (som bl.a. står bag WordPress.com, Jetpack, Akismet mv.), hvilket sikrer dig, at temaet er kodet af høj kvalitet.

Se mere Se demo


Fictive

Fictive

Fictive er et tema der ligesom Sorbet ovenover også er lavet af automattic, så du kan være sikker på, at temaet er af høj kvalitet. Selve designet minder lidt om Sorbet, da fx farven på indlæggene også afhænger af hvilken indlægstype der bruges.

Det der dog primært adskiller Fictive fra Sorbet er, at menuen her er ude i venstre sidebar, hvor den med Sorbet er oppe i toppen.

Se mere Se demo


RokoPhoto lite

Rokophoto

RokoPhoto lite er et elegant og stilrent blog tema, som er lavet af Themeisle (som bl.a. også står bag temaet Flat, der bliver nævnt her på listen). Temaet er egentlig henvendt til fotograf blogge. Men ifølge mig kan man også også sagtens bruge det til andre slags blogge.

Temaet er en lite version, så det er muligt at købe pro versionen for $59, hvor du får væsentlig flere funktioner til rådighed.

Er ikke længere aktivt


Radiate

Radiate

Med over 250.000 downloads fra WordPress Theme Directory kan man vist hurtigt konstatere, at Radiate er et populært tema. Og med god grund. For her får du et lækkert tema med mange lækre funktioner, som fx mulighed for at indsætte slideshow i indlæggene, parallax scrolling mv.

Themegrill, som står bag temaet, har også udviklet en pro version af temaet som koster $55. Her får du væsentlig flere funktion som fx infinity scroll, Google Fonts mv.

Se mere Se demo


Big Pix

Big Pix

Big Pix er et tema, som jeg personligt er ret vild med. Her er der lagt vægt på det visuelle, hvilket bl.a. kan ses ved, at billederne bliver vist i stort format, hvilket gør temaet perfekt egnet til fx en rejseblog eller lignende.

Ting som fx den velkendte sidebar er også skjult for, at det kun er teksten og billederne der er fokus på. Sidebar kan dog ses, hvis man trykker på ‘burger’ menu knappen oppe i højre hjørne.

Se mere


Yuuta

Yuuta

Yuuta er et tema der på mange måder minder om Big Pix ovenover (dog bare i et lidt mere elegant design ifølge mig). Her bliver billederne nemlig også vist i stort format, hvilket gør temaet egnet til fx en rejseblog, fotograf blog eller lignende.

Den velkendt sidebar er fuldstændig fjernet (og ikke bare skjult ligesom på Big Pix). Det eneste du får frem ved at trykke på ‘burger’ menuen knappen oppe i højre hjørne er selve menuen.

Se mere


Quidus

Quidus

Quidus’ design gør det egnet til mange slags typer blogs. Det vil passe til alt ligefra en livsstils blog til en madblog. Det er samtidig det eneste tema her på listen, hvor der både er en venstre og højre sidebar. Det øverste i venstre sidebar fungerer dog som temaets menu.

Selvom temaet er gratis, har det ret mange funktioner. Der er bl.a. 6 indlægstyper, ubegrænset farve valg og så kan det ikke mindst fungere som en webshop.

Se mere Se demo


DW Timeline

DW Timeline

DW Timeline er et tema til blogs, hvis design adskiller sig en del fra de andre temaer her på listen. Her bliver indlæggene nemlig vist ved en såkaldt tidslinje (som bl.a. Facebook tidligere har brugt) frem for den traditionelle måde. Dette giver et anderledes, men frisk design.

Det er begrænset hvor mange funktioner temaet har. Det er dog responsive, klar til oversættelse og har 6 indlægstyper.

Se mere Se demo


MH Cicero lite

MH Cicero lite

MH Cicero lite er et WordPress tema til blogs, hvis design ifølge mig både kan bruges til en personlig blog samt en lidt større blog. Temaets design er ovre i den lidt mere maskuline del, hvilket gør den egnet til blogs om fx teknologi (fx en blog om apps, PC spil mv.).

Som navnet antyder er dette et gratis tema. Vil du derfor have yderligere funktioner (som fx slideshow, sociale knapper mv.), bliver du nødt til at købe pro version til $49.

Se mere


Urban Bold

Urban Bold

Urban Bold er et frisk tema, der ligesom MH Cicero lite nok er et tema der egner sig bedst til de lidt mere tekniske blogs (fx en blog om apps mv.). Dets design gør det dog ifølge mig også egnet til andre typer blogs.

Det er begrænset hvor mange funktioner du får med temaet. Men det har de mest vigtige, som fx at det er responsive, du kan nemt ændre logoet, farverne mv.

Se mere Se demo


Eemeli

Eemeli

Denne liste sluttes af med temaet Eemeli. Det er tema – der til trods for, at det gratis – har et stort udvalg af forskellige funktioner. Ud over dens blog skabelon, har temaet nemlig også en skabelon for udtalelser, kontakt side og portfolio.

Derudover har det også 2 forsides skabeloner, så det kan også bruges som et tema til en forretningshjemmeside, hvis man ønsker at bruge det til det.

Se mere Se demo


Mener du, at jeg mangler nogle gratis WordPress tema til blogs her på min liste?

Læs også

6 kommentarer til 50 gratis WordPress temaer til blogs

 1. Bente siger:

  Hej Jonathan!

  Mange tak for inspiration og beskrivelser!

  Jeg er faldet for temaet Radiator, en duer det til en hjemmeside? – Eller er det kun egnet for en blogspot?

  Jeg skal have lavet en hjemmeside for B&B, med mine egne billeder..

  Venlig hilsen
  Bente

  • Lene siger:

   Hej Jonathan

   Tak for gode indspark til opsætning af blog. Jeg pønser på at starte en have blog – primært med tekst og billeder, evt mulighed for videoer.
   Jeg vil gerne have mulighed for at sen kan bruges på telefoner / tablets, og den kan linke til sociale medier

   Jrg vil også gerne have mulighed for at fremhæve blogs, eller hvis den kan foreslå andre der også kunne være i interessante (ligesom pinterest) .

   Kan man oversættes til andre sprog ? Hvis ja, vil du så anbefale en .com fremfor .dk hvis der skrives på dansk ?

   Håber at du kan hjælpe mig :)

   Mvh Lene

   • Jonathan siger:

    Hej Lene
     
    Du kan sagtens få en WordPress hjemmeside til de ting du nævner. Derudover er stort set alle WordPress tema kompatible med telefoner/tablets, så det skal du ikke være nervøs for.
     
    Hm. Altså hvis din primære målgruppe er danskere, så vil jeg anbefale .dk. Men hvis din målgruppe ligeså meget er svenskere, som det er danskere, kan det være fint at købe et .com, hvor du tilføjer “/dk” og /se” bagefter “.com” (men det kan dog være lidt avanceret at sætte op). Hvis det er din første blog, vil jeg anbefale at starte ud med .dk, og så kan du evt. gå videre til et internationalt domæne senere i processen. :-)

 2. Jonathan siger:

  Hej Bente
   
  Velbekomme.
   
  Du kan godt bruge det til en B&B hjemmeside, men det vil kræve lidt ændringer i temaet. Jeg vil derfor anbefale dig at bruge et tema, som er lavet for B&B hjemmesider. Prøv at se disse to artikler:
   
  https://designsmaz.com/free-hotel-wordpress-themes/

  https://www.nimbusthemes.com/bed-and-breakfast-wordpress-themes/
   
  I den første finder du gratis B&B temaer, mens temaerne i den anden artikel koster penge. Der burde du kunne finde et tema, som passer lidt bedre til dine behov :-)

 3. Tina siger:

  Tusind tak for den store hjælp via din side. Jeg er helt nybegynder og DIY’er, BIG TIME. Jeg har derfor være på nettet for at se om der er nogle temaer der passer bedre til dette område de koster dog alle sammen. Da jeg er helt ny og ikke ved om det vil der vil fange mig. Jeg har brug for både at ku ligge video og billeder op. Ofte en billede serie.
  Har du et godt foreslag?
  CraftFactory ser umiddelbart helt rigtig ud men igen koster 49 $. Kender du til en gratis udgave ?
  Håber du kan hjælpe og igen tak for din store hjælp.

  Med venlig hilsen

  Tina K

 4. Jonathan siger:

  Hej Tina
   
  Tak for din besked.
   
  Hvis det er et almindeligt blog tema du skal bruge – dvs. hvor du ligger artikler op med billeder og videoer – så burde du kunne finde et tema på denne liste.
   
  Hvis det derimod er et decideret fotografi tema du skal bruge, så prøv at se denne liste her: http://www.wpbeginner.com/showcase/best-free-wordpress-photography-themes/
   
  Håber mit svar er dig behjælpeligt :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *