Har du fået lavet dig din egen blog og skal have dig et nyt flot tema (eller måske allerede har en eksisterende blog, men trænger til et nyt tema)?

Så læs videre her.

For i dette indlæg har jeg nemlig samlet de 50 bedste og flotteste premium (dvs. de koster penge) WordPress temaer til blogs ifølge mig. Der vil være temaer der passer til alles behov. Så du burde kunne finde et tema, som passer til dine behov herunder.

Tip: Ønsker du helt selv at designe, hvordan din blog skal se ud? Så kan jeg anbefale The Divi Builder fra Elegant Themes. Med det kan du helt selv bestemme, hvordan din blog skal se ud via deres ‘træk og slip’ interface.

Læs mere

The Voux

The Voux er et enkelt og stilrent WordPress tema, som vil passe perfekt til mode-, gossip, madblogs og lignende. Temaet er naturligvis responsive og retina-ready, hvilket vil sige, at du kan bruge det til alle slags enheder (smartphone, tablets mv.).

Temaet har derudover det der kaldes for infinite scroll. Dvs. befinder du dig på et indlæg og scroller ned, så vil et ny indlæg blive vist, når du er nået helt ned i bunden.

Læs mere Pris: $49


Brixton

Brixton

Ligesom The Voux er Brixton også perfekt til mode-, madblogs og lignende. Men hvor The Voux har et lidt feminint design, har Brixton et mere maskulint design. Brixton vil derfor nok mere henvende sig til det maskuline køn.

Du har rig mulighed for at ændre på designet på bloggen (fx farver mv.), og så er det naturligvis også responsive og retina-ready.

Læs mere Pris: $39


Ink

Ink

Ønsker du at lave en rejseblog (eller en anden slags blog, hvor der er mange flotte billeder), så er temaet Ink perfekt for dig. Selve designet er meget enkelt og minimalistisk, og perfekt til dig som ikke vil have for mange forstyrrende elementer.

Temaet er desuden kompatibelt med WordPress plugin’et Restrict Content Pro, hvilket gør det muligt, at læserne skal betale dig for at få adgang til al indholdet.

Læs mere Pris: $44


Grateful

Grateful

Grateful er et meget simpelt WordPress tema, som er perfekt til modebloggen, den personlige blog og lignende. Temaet er naturligvis responsive, så du kan bruge det til alle enheder. Derudover har temaet det såkaldte Ajax lazy load, hvilket gør bloggen hurtigere.

Du har desuden rig mulighed for at ændre designet på temaet, da du nemt kan ændre farverne, ændre skrifttypen blandt mere end 500 forskellige skrifttyper og meget andet.

Læs mere Pris: $44


Foodie

Foodie

Leder du efter et tema til en madblog, så kan Foodie meget vel være det du søger. Foodie er nemlig beregnet til madblogs. Dvs. du kan angive ingredienserne og vejledningen i et smart design. Og folk kan endda anmelde dine opskrifter og komme med kommentarer til det.

Kan du godt lide designet, men ikke skal bruge det til en madblog, så bare rolig. For du kan nemt ændre designet, så det passer til alle behov.

Læs mere Pris: $49


Share

Share WordPress tema

Share er ligesom Ink et WordPress tema perfekt til rejseblogs (eller blogs, hvor det er vigtigt, at der bliver vist billeder). Temaet er naturligvis responsive, og du har rig mulighed for at ændre designet, så det passer til din smag.

Share har desuden en smart billede teknologi som gør, at billedernes størrelse justerer sig efter hvilken enhed man bruger. Dette er smart, da det gør bloggen hurtigere.

Temaet er desværre ikke længere aktivt


Piemont

Piemont

Piemont er et af mine ynglings temaer blandt disse 50 temaer. Først og fremmest pga. det flotte design, men også pga. at det kommer med 6 forskellige skabeloner, som passer til forskellige slags blogs (fx mode-, mad-, rejseblog m.m.).

Derudover har det også en lang række andre lækre funktioner. Fx er det et af de hurtigste temaer på Themeforest, det er (naturligvis) responsive og meget andet.

Læs mere Pris: $49


SimpleMag

SimpleMag

SimpleMag adskiller sig lidt for ovenstående temaer, da det er et såkaldt magasin tema (dvs. primært et tema til større blogs). Designet er dog meget enkelt og minimalistisk, så jeg vil mene, at det også sagtens kan bruges til en personlig blog.

Temaet kommer desuden med en lang række lækre funktioner, som fx mulighed for mega-menu, forskellige forsides design mv.

Læs mere Pris: $54


Singkarat

Singkarak

Singkarat er et perfekt tema for en personlig blog. Det er simpelt, minimalistisk og ikke mindst flot. Det er faktisk gjort så simpelt som muligt (fx er den normale sidebar fjernet). Der er altså kun lagt vægt på, at det skal være så behageligt som muligt at læse indlæggene.

Temaet er desuden baseret på Redux Framework, hvilket betyder, at du nemt kan ændre baggrundsbilledet, farven, skrifttype osv.

Læs mere Pris: $44


Rosemary

Rosemary

Rosemary er et simpelt og elegant WordPress tema. Det er lavet af Solopine, som har lavet mange af de mest solgte blog temaer på Themeforest. Temaet passer til mange forskellige slags blogs. Det kan både bruges som mode-, mad-, rejseblogs og lignende.

Du har masser af muligheder for at ændre på designet (fx ændre hvordan indlæggene bliver vist på forsiden). På den måde kan du ændre det til din smag.

Læs mere Pris: $39


Smart blog

Smart Blog

Smart blog er lidt en blanding mellem de to tidligere nævnte temaer, SimpleMag og Brixton. Det har nemlig et lidt mere maskulint look samtidig med, at der også er lidt magasin look over det. Det er derfor et tema der kan bruges til mange forskellige slags blogs.

Temaet er retina-ready og responsive, og du har masser af muligheder for at ændre designet (fx kan du vælge mellem over 600 Google Fonts og meget andet).

Læs mere Pris: $49


Josephine

Josephine

Josephine er et feminint tema, som primært er henvendt til det kvindelige køn. Temaet er et livstils tema, som kan bruges til madopskrifter, billeder fra ens rejser, vise ens tøj og lignende. Du kan dog sagtens skifte den lyserøde farve ud, hvis du ønsker det.

Temaet har endda også en portfolio skabelon. Dvs. tag du fx flotte billeder, er modedesigner el. lign., så kan du vise det frem via portfolio skabelonen.

Temaet er desværre ikke længere aktivt


inFashion

inFashion

inFashion er simpelt, minimalistisk og elegant. Er det et tema til en modeblog du søger, så kan inFashion meget vel være det tema, som du leder efter. Dog kan det også sagtens bruges til andre slags blogs.

Temaet er naturligvis responsive, og det har masser af funktioner som du kan tilføje til bloggen eller ændre.

Læs mere Pris: $44


Enteprise

Enteprise

Enteprise er et tema med et rent og simpelt design. Temaet passer både til den personlige blog (fx en modeblog) eller til en større blog med flere forfattere. Temaet kommer med et stort udvalg af forskelige skabeloner. Fx kan du få vist din forside på 3 forskellige måder.

Derudover har det også hele 8 indlægstyper og 8 forskellige skabeloner til dit kategori arkiv. Så lige meget hvilket emne du skriver om, vil du kunne bruge dette tema.

Læs mere Pris: $44


Valenti

Valenti

Valenti er et moderne magasin tema der er beregnet til de lidt større blogs. Det er tema fyldt med mange funktioner. Her kan bl.a. nævnes indlæg hvor det fremhævede billede er med parallax scrolling, mange forskellige indlægstyper, sticky sidebar/menu og meget andet.

Og med over 7.000 salg og en score på 5 ud 5 på Themeforest, vidner det om et tema der er meget populært og anerkendt.

Læs mere Pris: $59


Sahifa

Sahifa

Med over 18.000 salg på Themeforest er Safiha faktisk det mest solgte magasin/blog tema på Themeforest overhovedet. Det er tema med masser af funktioner, bl.a. TiePage builder (så du kan designe din forside), du kan tilknytte en webshop til det mv.

Men hvor Valenti måske vil passe bedst til emner som mad, mode, livsstil og lignende, vil Safiha nok passe bedre til emner som teknologi og lignende.

Læs mere Pris: $59


Typer

Typer

Ved temaet Typer er det blevet lagt vægt på tekst og billede, og stort set intet andet. Her har du fx ikke en sidebar, hvor du kan indsætte links til dine sociale profiler, reklame annoncer eller lignende. Her har du bare et stort billede og tekst.

Det er derfor ifølge mig et tema der vil passe godt til en rejseblog. Her kan du vise dine flotte billeder frem, og ellers bare koncentrere dig om teksten.

Læs mere Pris: $39


Hemlock

Hemlock

Med over 5.000 salg på Themeforest er Hemlock det mest populære personlige blog tema på Themeforest. Det er lavet af de samme som står bag temaet Rosemay, som også bliver nævnt her. Og ligesom Rosemary er det et tema der passer godt til mode-, mad-, livsstilsblogs m.m.

Med Hemlock får du bl.a. 5 indlægstyper, 3 forskellige forsides skabeloner, responsive design og meget andet.

Læs mere Pris: $39


Barcelona

Barcelona WordPress tema

Barcelona er temaet til dig, som ønsker at lave en blog i ægte magazine-stil. Temaet er simpelt opbygget og meget brugervenligt at redigere i. Du kan bruge den indbyggede page builder til at lave dine egne skræddersyede sider og featured indlæg.

Foruden de 11 forskellige side-moduler og 6 forskellige indlægstyper, har du også mulighed for at tilpasse din blogs kategorier, søgeresultater og meget andet.

Læs mere Pris: $64


Himmelen

Himmelen

Himmelen er et meget stilrent og simpelt WordPress tema, som egner sig godt til personlige blogs og mindre blogs om specifikke emner. Himmelen giver dig 5 forskellige blog layouts, 2 slidertyper, uendelige farvetemaer samt mulighed for 1-kliks importering af demoen.

Du kan med fordel bruge Himmelen som dit foretrukne WordPress tema, hvis din blog handler om rejser, mad, mode, inspiration eller personlige overvejelser.

Læs mere Pris: $49


Mariana

Mariana

ThemeREX har udviklet dette lækre tema ved navn Mariana. Som navnet også fint antyder, får du her et tema i den mere feminine ende af designskalaen. Mariana passer perfekt til den personlige blogger, som vil bruge Instagram feeds og YouTube videoer.

Mariana kommer med en brugervenlig customizer, så du hurtigt og simpelt kan skifte design, farver, ændre indlægstype og alt andet, du måtte få brug for.

Temaet er desværre ikke længere aktivt


Blogic

Blogic

Blogic er temaet til dig, der elsker at skrive. Som i, virkelig elsker at skrive. Blogic er nemlig udviklet specielt til blogs, hvorpå læserne har behov for at kunne koncentrere sig ekstra meget om at læse og indtage hele indholdet. Temaet er desuden responsive.

Med Blogic kan dine læsere nyde diverse funktioner såsom distraheringsfri læseindstilling, natlæsningsindstilling, ca. antal minutter for at læse teksten m.v.

Læs mere Pris: $44


Lets blog

 

Lets blog

Lets Blog er et lidt mere avanceret premium WordPress tema, som egner sig til dig, der ønsker at kredse ekstra meget om design og layout. Lets Blog er for så vidt relativt enkelt at bruge, og der er mere end 20 indbyggede kombinationer af slider og blog.

Lets Blog er responsive, har indbygget tester til mobilkompatibilitet, 10 blog layouts, tilpasset sidebar samt mulighed for nemt at indsætte gallerier og videoer.

Læs mere Pris: $44


True mag

True mag

True Mag er designet med fuld fokus på at skabe flotte videoblogs og videomagazines på nettet. Du kan benytte dig af de 10 premade designs eller tilpasse din blog, præcis som du ønsker. True Mag er responsive og understøtter nært sagt alle video features.

Du kan bl.a. bruge det effektive Video Ads-plugin, de smarte video shortcodes, video widgets, mulighed for at tilføje videoer i front-end og meget mere.

Læs mere Pris: $59


Goodz Magazine

Goodz Magazine

Goodz Magazine egner sig godt til dig, som ønsker at blogge om mode, kunst eller design. Du kan dog nemt tilpasse layout og design på dit site, så temaet også egner sig til menings-blogging i generel forstand. Du kan vælge blandt flere layouts til både forside og indlæg.

Goodz Magazine er skabt med henblik på at få dit indhold til at fremstå klart, tydeligt og smukt på alle enheder og skærmstørrelser; mobil, tablet, pc og tv.

Er ikke længere aktivt


NewsTube

Newstube

NewsTube er et clean og elegant premium WordPress tema, som giver dig mulighed for at udvikle et flot site med avancerede videoegenskaber såvel som traditionelle elementer til et online magasin. Temaet er både Retina ready og responsive, så det passer på alle enheder.

Du kan skabe smukt videoindhold med understøttelse af alle de populære video sites såsom YouTube og Vimeo. Du kan selvfølgelig også udgive almindeligt blogindhold.

Læs mere Pris: $59


Applique

Applique

Hvis du skal bruge et tema, som er minimalistisk og elegant i sit design og layout, skal du vælge Applique. Dette WordPress tema er udviklet specielt med henblik på modebloggere, som vil have det bedste af det bedste uden nødvendigvis at have de store IT-færdigheder.

Applique er responsive og passer til alle enheder og skærme. Derudover er temaet udviklet med minimale mængder kode, så din side bliver hurtig og ligetil.

Læs mere Pris: $49


Artmag

Artmag

Artmag er til dig, som ønsker at personligt og let anvendeligt blog- eller magazine-tema. Artmag er responsive og nemt at redigere i, så du kan tilpasse din side til at matche dit unikke udtryk. Du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige side layouts.

I den seneste version af Artmag har du nu også mulighed for at benytte dig af sticky widgets, så dine udvalgte widgets i sidebaren følger med, når burgeren scroller.

Læs mere Pris: $49


Videotube

Videotube

Vi bevæger os over i videotemaerne igen. Denne gang er der tale om VideoTube, som er perfekt til dig, der ønsker at udvikle et site omkring videoer, hvad enten det er dine egne unikke optagelser eller hentet og embedded fra store sider som YouTube og Vimeo.

Med VideoTube kan du endvidere give dine besøgende adgang til at uplaode deres egne videoer og lave deres egne channels på dit site – perfekt til communities.

Læs mere Pris: $49


Style

Style

Street Style er udviklet af det kompetente team fra ThemeREX med henblik på dig, som ønsker at lave en mode- eller livstilsblog. Street Style åbner op for forskellige layouts til sider og indlæg, og hele temaet er selvfølgelig responsive og virker på alle enheder.

Street Style er desuden udviklet således, at det understøtter en masse eksterne funktioner såsom WP Customizer, Instagram Feed og Mailchimp-integrering.

Læs mere Pris: $49


SmartBlog

SmartBlog

Smart Blog er et godt all around-WordPress tema, som egner sig til det fleste typer blogs og websites. Temaet er udstyret med et utal af custom widgets, post layouts og designmuligheder. Smart Blog er naturligvis både responsive og Retina ready.

Temaet indeholder 8 forskellige post layouts, 3 header styles, mega navigation menu samt et utal af shortcodes og farveindstillinger. Tilpas siden som du vil.

Læs mere Pris: $49


Lovely

Lovely

Hvis du er på udkig efter et elegant, minimalistisk og ganske feminint tema, så er Lovely perfekt til dig. Lovely er et responsive tema, der er udviklet specielt med henblik på modebloggere, designere og andre kreative mennesker – nemt at gå til for enhver.

Lovely giver dig mulighed for at anvende 4 forskellige featured areas til dit indhold, 12 forskellige blog layouts samt 3 forskellige post layouts.

Læs mere Pris: $49


Writing

Writing

Writing er et premium WordPress tema, der henvender sig helt specifikt til dig, som bare elsker at skrive og blogge løs. Hele temaet er udviklet med fokus på at skabe så minimalistisk og fokuseret en læseoplevelse som mulig for din besøgende.

Writing er responsive og passer til alle enheder. Du kan nemt tilpasse din blog med Writing, selv hvis du er helt ny til at arbejde med WordPress.

Læs mere Pris: $44


Literatum

Literatum

Liberatum er et spændende tema, som er designet i en lidt anden stil end mange øvrige premium WordPress tema. Med Liberatum får du et tema, der egner sig godt til personlige blogs eller blogs om mode, kunst eller som overordnet online magasin.

2 af de mest interessante features ved Liberatum er muligheden for at bruge videoer i stedet for featured post billeder samt indbygget læsetid display.

Læs mere Pris: $44


Silver Blog

Silver blog

Silver Blog er et super fint tema at arbejde i, da det åbner op for en masse muligheder for tilpasning af design og layout samt features på dit site. Du kan bruge Silver Blog som personlig blog eller et mere professionelt lignende online magasin.

Med Silver Blog får du en lang række blog, post og site layouts, du kan variere imellem fra side til side på dit website. Temaet er responsive og matcher alle enheder.

Læs mere Pris: $49


Suzette

Suzette

Suzette er et elegant og feminint tema, som passer godt til dig, som elsker at blogge om livstil og mode, eller som ønsker at dele dine flotte billeder med resten af verden. Suzette lader dig tilpasse din forside, blog, header og sidebar som du ønsker.

Du har endvidere mulighed for at benytte dig af den indbyggede Grid Builder, som lader dig flytte rundt på dine seneste, bedste eller vigtigste indlæg.

Læs mere Pris: $49


Blackfyre

Blackfyre

Hvis du har planer om at bygge det næste store gamer community, så er Blackfyre som skabt til opgaven. Dette premium WordPress tema har et råt og vildt men stadig stilrent design, og du kan tilpasse stort set alle dele af siden, som du vil.

Blackfyre gør det muligt for dine brugere at lave og administrere deres egne klaner og tilmed matche hinanden mod andre klaner inden for diverse spil.

Læs mere Pris: $59


Magaziner

Magaziner

Magaziner er et tema, der løfter enhver online magasin-opgave til perfektion. Du kan udgive blodindlæg, nyheder og billedserier i knivskarp kvalitet, og med den nyeste version af Magaziner kan du udgive sider og indlæg med ekstra store featured images.

Magaziner understøtter en lang række eksterne plugins og features, og derudover har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige farvetemaer på din side.

Læs mere Pris: $49


Herald

Herald Magazine

Skal du lave et website, som skal fungere som magasin eller nyhedsportal? I så fald vil du elsker Herald. Dette premium WordPress tema er udviklet netop til disse formål, du du kan nemt designe dine sider og indlæg til at passe til netop din stil.

Derudover giver Herald dig den helt unikke fordel, at du kan vælge mellem over 500 forskellige layouts til dine oplistninger over nyheder og artikler.

Læs mere Pris: $59


Journey

Journey

Vi bevæger os lidt væk fra online magasinerne for en stund, da turen nu er kommet til dette elegante blog tema, Journey. Som navnet også antyder, egner dette tema sig helt perfekt til dig, der ønsker at blogge om eller dele billeder af dine oplevelser.

Journey er responsive og nemt at gå til, og du kan anvende de mange funktioner til at tilpasse dit site, som du ønsker det – bl.a. med de 11 blog layouts.

Læs mere Pris: $44


Buffalo

Buffalo

Hvad enten du ønsker at lave en personlig blog, et online magasin eller et website til din forretning, kan Buffalo bruges effektivt. Buffalo er et elegant og solidt all around-tema, som lader dig bruge mange forskellige stærke features og flotte layouts.

Du kan vælge mellem 5 forskellige farvetemaer, anvende 6 widget områder, et område med links til dine profiler på social medier og meget mere – valget er dit.

Læs mere Pris: $39


Argo

Argo

DW Argo er et anderledes og meget innovativt premium WordPress tema. Med DW Argo kan du skabe en helt unik nyhedsside eller et online magasin, hvorfra du kan udgive spændende indhold, sælge fysiske og digitale produkter og meget andet. DW Argo er responsive.

DW Argo indkluderer spændende features såsom artikelnavigation med tastaturet, drag & drop-funktion til dine billeder samt off-canvas navigation.

Læs mere Pris: $49


The Times

The Times

The Times er et suverænt lækkert tema til online magasiner om alt fra biler og mode til mad og livsstil – samt alt derimellem. Temaet har mange smarte funktioner, og du kan blandt meget andet anvende det indbyggede rating system med op til 7 div. kriterier.

The Times har også fokus på mulighederne inden for layout og design. Du kan således tilpasse dit site med et utal af fonts, farver og forskellige layouts.

Læs mere Pris: $44


Bullsy

Bullsy

Bullsy er et robust og solidt WordPress tema, som du kan anvende til den personlige blog såvel som en professionel hjemmeside. Bullsy gør det nemt at tilpasse dit site med drag and drop-funktioner, page builder og IOS slide show. Bullsy er desuden responsive.

Blandt Bullsy’s mest effektive og populære features finder du Aqua Page Builder, som er drag and drop, samt Revolution Slider og diverse SoMe widgets.

Læs mere Pris: $49


Kabari

Kabari

Kabari er et stilrent og samtidig meget kreativt tema til blogs og online magasiner. Du kan nemt bygge dit site med de mange forskellige layout designs, farvetemaer samt et utal af layouts til indlæg og sider. Kabari er responsive og matcher alle enheder

Kabari er udviklet med SEO i baghovedet. Det betyder, at du nemt kan få dit site til at dukke op i Googles søgemaskine, så du kan få flere læsere på siden.

Læs mere Pris: $59


Impose

Impose

Hvis du ønsker at meget elegant og stilrent tema, som er minimalistisk og feminint i designet, så er Impose lige noget for dig. Impose er tilmed udviklet med specielt henblik på de af os, som ikke er så teknisk anlagt – det er derfor nemt at gå til for alle.

Impose åbner dog samtidig op for rigtig mange muligheder, hvad angår layout og design. Du kan vælge mellem 10+ blog layouts og forskellige farvetemaer.

Læs mere Pris: $44


Grand Blog

Grand blog

Hvis du vil blogge om alt mellem himmel og jord fra dagligdagen, samt dele dine mange flotte billeder, så kan jeg anbefale Grand Blog. Temaet er udviklet specielt til personlige bloggere, og der er mere end 20 forskellige blog layouts, du kan benytte.

Grand Blog er udviklet af populære Craftly, som har over 90.000 tilfredse kunder på ThemeForest. Grand Blog er responsive og passer dermed til alle enheder.

Læs mere Pris: $49


Arwyn

Arwyn

Arwyn er et spændende tema, som egner sig til både forretningssider, personlige blogs og online magasiner. Der er mange muligheder for tilpasning af design og layout – heriblandt uendelige farvevalg, 6 responsive headers og 3 unikke layouts til dit site.

Arwyn understøtter tilslutninger til både Facebook, Instagram, Twitter og de øvrige sociale medier – Det sikrer nem integrering af dine følgere på sitet.

Læs mere Pris: $44


Founder

Founder

Founder er et lidt anderledes premium WordPress tema, som henvender sig især til coaches, iværksættere, undervisere, ledere og lignende. Du kan dog også sagtens bruge til en personlig blog, hvis du har noget særligt indhold at dele med dine mange læsere.

Temaet bygger på idéen om, at det skal kunne være nemt og tilgængeligt at dele sin faglige eller personlige viden og sælge digital produkter direkte online.

Læs mere Pris: $59


Leef

Leef

Leef er det sidste tema på listen, og her er tale om et solidt og funktionelt, all around-WordPress tema, der klarer alle de nødvendige opgaver. Med responsive design, over 500+ Google fonts og uendelige farvetemaer kan du skabe et unikt site til din blog.

Leef indeholder også en premium version af Visual Composer, så du kan drag and droppe dit indhold på indlæg og sider – nemt, hurtigt og effektiv udvikling.

Læs mere Pris: $49


Har du spørgsmål eller savner nogle specifikke temaer på denne liste? Så skriv endelig nede i kommentarfeltet.

Læs også

13 kommentarer til De 50 bedste premium WordPress temaer til blogs

 1. Annette siger:

  Hej Jonathan,

  Tak for din side her:-)

  Betyder ‘responsive’ og ‘retina’ ready, det samme? Hvad betyder de to begreber?

  Så vidt jeg kan se, beskriver de fleste af de temaer du har listet op her, at de er responsive, men ingen af dem jeg overvejer at bruge skriver de er retina ready ( Rosemary, Hemlock, Lets blog eller Grand blog).

  På forhånd mange tak:-)
  Annette

 2. Jonathan siger:

  Hej Annette
   
  Tak for dit gode spørgsmål.
   
  Nej, det er ikke det samme. Responsive vil sige, at designet på en hjemmeside tilpasser sig skærmstørrelsen. Det er vigtigt, da hjemmesiden så fungerer optimalt på mobile enheder (smartphones og tablets). Mht retina ready, så viser de nyeste Apple enheder dobbelt så mange pixels – dvs. billedet bliver skarpere. Hvis temaet er retina ready, så tillader temaet, at du kan uploade billedet i “retina” kvalitet. Du skal ikke koncentrere dig så meget om et tema er retina ready eller ej (der findes også plugins, som kan gøre et tema retina ready). Det vigtige er, at et tema er responsive (hvilket de fleste temaer er i dag).
   
  Håber du kan bruge mit svar, og du er meget velkommen til at spørge, hvis du har yderligere spørgsmål :)

 3. Hej Jonathan – jeg er helt ny i det her og er ved at lave en rejseblok. Vi er 5 der skriver i blokken og mangler et tema.
  Jeg savner lidt i beskrivelsen herover, hvorvidt de enkelte temaer er nemme for os at strukturere og overskuelige for læseren er finde rundt i.
  Jeg synes svagheden ved blogs kontra en klassisk hjemmeside er at de ofte bliver rodede.
  Hvilket tema ville du anbefale, hvis overskuelighed og muligheden for flere forfattere var nøglekrav til temaet?
  Mvh kathrine

 4. Jonathan siger:

  Hej Kathrine
   
  Tak for dit gode spørgsmål.
   
  Temaet har som udgangspunkt ikke noget at gøre med om det er nemt for jer at strukturere mht. det, at I er flere forfattere. WordPress er nemlig lavet rigtig godt til, at I kan oprette flere brugere, som I hver især kan logge ind med og skrive indlæg fra.
   
  Mht. til overskuelighed for læserne synes jeg, at I skal gå listen af temaerne igennem her. Når I så ser et, som I synes ser interessant ud, så tryk på det og derefter tryk på “Live Preview”. Så kan I se en demo af hjemmesiden og på den måde vurdere, om I synes temaet er nemt at navigere rundt på.
   
  Det tror jeg er det nemmeste ift. at jeg kommer med nogle anbefalinger, da jeg nemt kan komme med nogle anbefalinger – f.eks. kan jeg godt lide temaet “Piemont” – men det kan godt være, at det slet ikke falder i jeres smag :)
   
  Håber I kan bruge mit svar til noget :)

  • Der er forskellige temaer som vi overvejer, piemont er bestemt en af dem. Men, jeg synes det er svært at sammenligne dem. Entreprise, Barcelona, art mag, lets blog og hemlock har vi også kigget på. Vil bare helst ikke blive for begrænset af et design, men skal jo omvendt også kunne finde rundt i alle mulighederne temaet byder på.

 5. Jonathan siger:

  Jeg tror ikke du skal være bekymret mht. hhv. begræsninger og om de er svære at finde rundt i mht. til dem som du nævner. Jeg har f.eks. selv brugt Hemlock og Piemont rigtig meget, og de er meget nemme at gå til :) Derudover har I også rig mulighed for at personalisere dem, som I ønsker. Så mht. til dem du nævner synes jeg I skal vælge ud fra hvilket design som tiltaler jer mest :)

 6. Kathrine skovrup siger:

  Super – mange tak er noget bambi på glatis her. Der er jo mega mange muligheder….

 7. Jonathan siger:

  Velbekomme! :) Glad for at kunne hjælpe.
   
  Og ja, der er virkelig mange muligheder. Hvis I støder ind i andre problemer, så er du meget velkommen til at skrive igen.

 8. Hej Jonathan
  Jeg overvejer at skifte tema, da mit nuværende tema volder lidt problemer. Du har et rigtig fint herover, som ville passe ret godt. Men jeg har lidt over 400 sider og indlæg i alt, så jeg vil lige høre dig, om det er et større projekt at skifte sådan et tema så?
  Venlig hilsen
  Annette Rasmussen

 9. Jonathan siger:

  Hej Annette
   
  Tak for dit gode spørgsmål (og beklager mit sene svar).
   
  Antallet af dine sider burde ikke have nogen betydning, når du skal skifte temaet på din blog – ved mindre du har nogle custom designet sider, da de så vil skulle designes igen. Om ikke andet, så kan du prøve at skifte design og se hvor stort projekt det er. Du kan nemlig altid skifte tilbage til dit gamle tema (det er dog vigtigt, at du ikke sletter dit gamle tema, når du skifte design – for ellers vil alle dine indstillinger gå tabt).

 10. Alicja siger:

  Hej Jonathan
  Tak for en fantastisk hjemmeside og din gavmilde hjælp.
  Er Divi pengene værd, hvis man er blogger-rookie? Kan det svare sig at starte med Divi frem for at bygge ens blog op i et af de (væsentligt billigere) premium temaer foreslået af dig?
  Hvad er din erfaring med Adsense på blogs, når man er i opstartsfasen. Go eller no go? 😊
  Tak for dit svar.
  Bedste hilsner Alicja

 11. Jonathan siger:

  Hej Alicja
   
  Det glæder mig, at du kan bruge hjemmesiden.
  For en helt ny bruger, kan Divi nok være lidt overkill at starte ud med. Der vil jeg nok starte med et simpelt WordPress tema for at komme ind i, hvordan WordPress fungerer (også evt. skifte over til Divi senere, hvis det er).
   
  Adsense er rigtig fint at starte ud med. Det smarte ved Adsense er, at det er så nemt at opsætte og det kræver ikke noget tid at vedligeholde det (det kører bare af sig selv). Ulempen er så til gengæld, at du skal have ret meget trafik for virkelig at tjene gode penge på det. Men det er rigtig fint at bruge i opstartsfasen (jeg bruger stadig Adsense på mange af mine hjemmesider) :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *