Sitemap

Her på siden kan du se en oversigt over indholdet på denne blog.

Opret din blog

Herunder kan du finde sidens guide til, hvordan du opretter din egen blog.

Lav en blog – På denne side har jeg lavet en guide til, hvordan du laver din egen blog vha. Simply og WordPress. Der er billeder og tekst til alle trinene, så du ikke går tabt i processen.

Lær WordPress – I denne guide lærer jeg dig, hvordan du bruger WordPress. Derudover lærer du også, hvordan du ændre designet på din blog og tilføjer funktioner til den.

Udgiv indhold på din WordPress blog – I WordPress kan man både udgive indhold på indlæg samt sider. I denne guide lærer du præcis, hvordan du gør det.

Andet

9 tips til at vælge det rigtige domænenavn – Det første du skal gøre ved oprettelsen af en blog, er at finde et domænenavn. Jeg kommer her med 9 tips der kan hjælpe dig til at vælge det rigtige.

Her er det bedste alternativ til Surftown – Kunne du godt tænke dig at prøve noget andet end Surftown? Så har jeg her fundet det bedste alternativ ift. Surftown.

WordPress eller Bloggers Delight? – Er du i tvivl om du skal bruge eller WordPress eller Bloggers Delight (eller mere korrekt Bloggers Delight eller ikke Bloggers Delight), så de her.

WordPress eller Wix? – Skal du lave en ny hjemmeside, men er i tvivl om du skal bruge WordPress eller Wix, så se dette indlæg.

Ressourcer – Der findes mange nyttige værktøjer og tjenester derude. Derfor har jeg lavet en komplet liste over de vigtigste ifølge mig, så du ikke behøver at prøve dem alle sammen.

De 50 bedste premium WordPress temaer til blogs – Når din blog er startet op, skal du have et tema til den. Jeg har derfor samlet de 50 bedste premium temaer til blogs ifølge mig.

De 50 bedste gratis WordPress temaer til blogs – Vil du gerne starte med et gratis WordPress tema til din blog? Så har jeg her samlet de 50 bedste gratis temaer til blogs ifølge mig.

De 30+ bedste WordPress plugins – Søger du et specifikt WordPress plugin? Så kan du på denne side se de bedste WordPress plugins inde for forskellige kategorier (fx SEO).

25 hjemmesider med gratis billeder til din blog – I dette indlæg er der samlet 25 hjemmesider, hvor du gratis kan finde høj-kvalitets billeder til din blog.

Sådan oversætter du et WordPress tema til dansk – Det kan være en god ide at oversætte dit tema til dansk, så der ikke er engelske ord på det. Her viser jeg dig, hvordan du gør det.

Undgå spam kommentarer på din WordPress blog – Spam kommentarer er irriterende. Men det er faktisk muligt at undgå dem. Hvordan du undgår dem, viser jeg i denne guide.

Sådan opsætter du Google Analytics på din WordPress blog – Det er must for alle blogejere at have Google Analytics opsat på ens blog. Derfor vises der netop, hvordan du gør det her.

Sådan opsætter du Google Search Console på din WordPress blog – Google Search Console er et godt værktøj, hvis du ønsker mere trafik fra Google. Se her, hvordan du opsætter det.

Sådan øger du din trafik med long tail keywords – Vil du have mere trafik fra søgemaskinerne, er long tail søgeord et godt valg. I denne guide viser jeg 3 metoder til, hvordan du kan finde long tail keywords for din hjemmeside.

7 måder at tjene penge online via din blog – Der findes forskellige måder at tjene penge online via ens blog. I dette indlæg er der samlet 7 metoder.

 

Kommentarer er ikke muligt.