Leder du efter det bedste WordPress plugin inde for en specifik kategori (fx SEO, backup mv.), så er du det helt rette sted. Jeg har nemlig i samarbejde med Kim Teztlaff forsøgt at samle de bedste WordPress plugins ét sted.

Og med de bedste mener jeg ikke bare en liste med de f.eks. 10 bedste WordPress plugins (hvor mange af dem kan det samme).

Nej, dette er en liste over de bedste WordPress plugins i forskellige kategorier. Dvs. du kan her finde det bedste SEO plugin, det bedste backup plugin osv.

Det er derfor ikke tænkt som, at du skal installere alle de plugins der er her. Det er i stedet tænkt som, at søger du et plugin indenfor en specifik kategori (fx SEO, Google Analytics m.m.), så kan du finde det bedste plugin indenfor netop den specifikke kategori her.

Bedste SEO plugin

Yoast SEO plugin

Yoast SEO er et af de få plugins, der bare går igen på alle mine WordPress hjemmesider. Der er ingen over eller bare i nærheden af Yoast SEO, når det kommer til et SEO plugin til WordPress.

Yoast SEO kommer med rigtig mange brugbare funktioner, og de er gode til hele tiden at opdatere deres plugin, når der kommer ændringer inde for SEO-verdenen. Et must-have plugin, hvis du vil have trafik fra Google og de andre søgemaskiner.

Læs mere Læs guide


Bedste cache plugin

WP Rocket

En hurtig hjemmeside er vigtigt mht. brugeroplevelsen på din hjemmeside. Et cache plugin er ikke det eneste der kan gøre en hjemmeside hurtigere, men det er stadigvæk en rigtig god ide at bruge, da det kan reducere din loadtid væsentligt.

Og til det er WP Rocket virkelig godt. WP Rocket er især ideelt, hvis du ikke har så meget teknisk viden. Da det ikke kræver så mange indstillinger (ligesom fx W3 Total Cache gør), men stadigvæk kan reducere din loadtid rigtig meget.

Læs mere Læs guide


Bedste formular plugin

Ninja Forms

Selvom der findes mange udmærket gratis plugins til kontakt og andre formularer (fx Contact Form 7), så er det bare ingen af dem der ifølge mig slår Ninja Forms. Ninja Forms fås både i en gratis version samt i en premium version.

Det gode ved Ninja Forms er, at det utrolig nemt at opsætte og videreudvikle på. Derudover findes der et hav af add-ons til det, fx mulighed for at betale via PayPal m.m. Og så belaster det din hjemmesides loadtid mindre end andre lignende formular plugins (fx Gravity Forms).

Læs mere Læs guide


Bedste sikkerheds plugins

At have en sikker WordPress hjemmeside er vigtigt, da det mindsker sandsynligheden for, at din hjemmeside bliver hacket. Mit vigtigste tip her er, at du holder dine plugins og tema opdateret. For du kan have nok så mange sikkerhedsplugins, men er der huller i dine plugins eller tema, gør dét det reelt nemt for en hacker at komme udenom.

Men ønsker du et sikkerhedsplugin er der et, som jeg kan anbefale. Nemlig:

iThemes Security

iThemes Security Pro er et såkaldt alt-i-et sikkerhedsplugin, som lukker mange af de sikkerhedsmangler, som der desværre er i WordPress som standard. Det findes dog kun i en premium version.

iThemes Security er relativt nemt at opsætte (nogle af punkterne kræver dog noget teknisk viden). Derudover belaster det ikke din loadtid særlig meget, hvilket et andet lignende plugin, Wordfence, kan have en stærk tendens til.

Læs mere Læs guide


Bedste backup plugin

BackupBuddy

Et godt råd fra mig af: Begå ikke den fejl ikke at have et backup plugin installeret på din hjemmeside. For du vil ærgre dig gul og grøn den dag din hjemmeside bliver hacket, og du ikke har nogen backup klar (jeg taler af erfaring). Derfor er et backup plugin/løsning et must.

Nogle webhoteller har et backupværktøj, som er ganske udmærket at bruge. Men har du ikke det, så er det min anbefaling at bruge BackupBuddy. Det har alle de indstillinger og muligheder som der behøves for et godt backup plugin.

Læs mere Læs guide


Bedste eCommerce plugin

WooCommerce

Jeg må indrømme, at jeg i lang tid ikke har været den store fan af at lave webshops i WordPress, da jeg mener der er andre CMS der har været mere oplagte. Men den seneste stykke tid er eCommerce-delen i WordPress blevet væsentligt forbedret.

Og dette er primært takket være WooCommerce, som uden tvivl er det bedste eCommerce plugin til WordPress. Når det er sagt mener jeg dog stadig, at der findes andre mere oplagte og bedre systemer til webshops som fx ShopOrama.

Læs mere Guide


Bedste start-op plugin

Start op plugin

Har du flere gange oprettet en WordPress hjemmeside, så ved du nok også hvor meget irriterende tid man skal bruge på ændre permalink strukturen, slette “Hello Dolly” pluginet, slette dummy indholdet osv.

Men alt dette kan du faktisk undgå at skulle bruge tid på med pluginet WP Quick Setup. Med WP Quick Setup skal du bare afkrydse de ting du vil have ændret (fx slette dummy indholdet), trykke på en knap, og så gør den alle disse ting for dig. Det sparer dig for en hel del tid.

Læs mere Guide


Bedste oversættelse plugin

Oversættelse plugin

Det er de færreste WordPress temaer som indeholder en dansk oversættelse. Derfor bliver du ofte nødt til at oversætte ens tema, hvilket kan være lidt besværligt, da du skal have fat i temaets .mo og .po filer og have installeret et program som fx Poedit.

Men der er et plugin der kan gøre det proces langt nemmere. Det plugin hedder Loco Translate. Med det kan du direkte inde fra dit kontrolpanel oversætte tema (du kan endda også oversætte plugins med det). Det bliver ikke nemmere.

Læs mere Guide


Bedste medlemskabs plugin

Medlemskabs plugin

At bestemme det “bedste” medlemskabs plugin kan være svært, da kategorien er så bred, og de forskellige plugins derfor ofte kan noget forskelligt. Chris Lema har dog forsøgt at finde det bedste medlemskabs plugin ved at teste 30 forskellige medlemskabs plugin.

Og han har fundet frem til MemberPress som det bedste medlemskabs plugin til WordPress. Med MemberPress kan du nemt opbygge dig et medlemskabs site, hvor folk kun kan se et givet indhold mod betaling. Eller du kan sælge digitale produkter osv.

Læs mere Guide


Bedste forum plugin

WordPress forum plugin

Skal du have et forum, så findes der nok andre bedre CMS end WordPress til det, fx Vanillaforums, phpBB m.m. Men vil du absolut have et forum på dit WordPress site, så er det uden tvivl bbpress du skal have fat i, som er udviklet af WordPress selv.

At det er udviklet af WordPress betyder også, at det følger WordPress’ kodestandard (du er derfor sikret et plugin der er kodet ordentligt, som ikke belaster dit site særlig meget). Og du har rig mulighed for at ændre og personalisere det efter dine behov.

Læs mere Guide


Bedste Google Analytics plugin

Google Analytics plugin

De fleste hjemmesider bruger efterhånden Google Analytics. Og skal du ligeså have opsat Google Analytics på din WordPress hjemmeside, så findes der ikke et bedre WordPress plugin end Google Analytics by Yoast til at gøre det.

Det rigtige smarte ved dette plugin er nemlig, at det giver dig mulighed for at analysere mange andre ting uden du selv skal ændre på sporingskoden. Fx sporing af klik på udgående links, sporing af din søgeresultatside, 404 side mv.

Læs mere Guide


Bedste søge plugin

WordPress søge plugin

Man kan vist rolig sige, at WordPress egen søgefunktion aldrig har været den bedste. Derfor er der med tiden også lavet en del søge plugins for netop at forbedre søgefunktion, hvilken kan være en god ide at bruge, hvis søgefunktionen er vigtigt for din hjemmeside.

Og det vel nok bedste af dem alle sammen, må vist siges at være SearchWP. SearchWP kommer med en meget mere præcis søgning end den normale søgefunktion. Derudover har du rig mulighed for at ændre på det (fx ekskluder visse sider osv.).

Læs mere Guide


Bedste page builder plugin

The Divi Builder

Vil du gerne lave sider, hvor du selv stort set selv kan bestemme hele designet, men ikke har den nødvendige viden om kodning til at kunne gøre? Hvis ja, så er et page builder plugin nok lige det du søger. De page builder plugin der er derude er dog af meget varierende kvalitet.

Men der er lige ét plugin som er bedre end alle de andre. Nemlig The Divi Builder af ElegantThemes. Med det kan du nemt ændre designet på hvilket som helst WordPress tema. For at bruge det, skal du dog have et abonnement hos ElegantThemes.

Læs mere Guide


Bedste front-end editor plugin

Front-end editor

Mange synes det kan være lidt irriterende, at man fx skal skrive sine indlæg i sin back-end (kontrolpanel) ift. bare at kunne skrive det direkte i sin front-end (dvs. på selve din hjemmeside). Og her kan et front-end editor plugin være en løsning.

Og det bedste derude ifølge mig er Editus. Med Editus kan du direkte ude i dine indlæg redigere dem med de samme formaterings muligheder som normalt. Prisen for det er dog lidt pebret (men du kan til gengæld spare 25% på det ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev).

Læs mere Guide


Bedste sociale deling plugin

Sociale delings plugin

En ulempe ved mange af de forskellige sociale deling plugins er, at selvom designet er pænt og elegant, så er pluginet ofte dårligt kodet eller loader masser af javascript, hvilket gør din hjemmeside væsentligt langsommere.

Med Simple Share Buttons har jeg fundet et plugin som både har et flot design (og hvor du nemt kan ændre designet til din smag), men som samtidig ikke tærer på din hjemmesides hastighed. Jeg bruger det bl.a. på denne blog. Det findes både i en gratis og pro version.

Læs mere Guide behøves ikke


Bedste migrerings plugin

Bedste migrerings plugin

Har du prøvet at flytte en hjemmeside fra en webhost til en anden webhost, så ved du nok, at det kan være en besværlig og trættende proces. Men der findes heldigvis et plugin, der kan gøre den proces langt nemmere.

Og dette plugin er WP Migrate DP. Du installerer bare pluginet på dine 2 hjemmesider og med 1 klik, vil databasen fra den ene hjemmeside blive overført til den anden hjemmeside. Nemmere bliver det ikke. Det findes både i en gratis og premium version.

Læs mere Guide


Bedste oversættelses plugin

WPML

Skal du have oversat din hjemmeside, så brug ikke en af disse automatiske oversættelses plugins, da de ofte giver et for uprofessionelt resultat. Brug i stedet et plugin, hvor du selv nemt kan oversætte alt dit indhold til det ønskede sprog.

Til at gøre det, finder du bare ikke et bedre plugin end WPML. Med det kan du nemt oversætte alt på din hjemmeside til dit ønskede sprog (lige fra din indlæg til din menu), og det er kompatibelt med stort set alle temaer og plugins.

Læs mere Guide


Bedste relaterede indlæg plugin

Relaterede indlæg WordPress plugin

Vil du gerne have vist de mest relaterede indlæg nede i bunden af dine indlæg, så findes der en hel del plugins som kan gøre det. Mange af dem bruger dog komplekse database forespørgsler for at vise relaterede indlæg, hvilket tærer på hastigheden.

Her bruger Related Posts for WordPress i stedet cache og WP-CLI kommandoer, så det ikke går ud over din hjemmesides hastighed. Det findes både i en gratis og pro version (den gratis version har dog ret begrænset design muligheder ved mindre, at du selv kan kode).

Læs mere Guide


Bedste anti-spam kommentar plugin

Anti-spam kommentarer

Spam kommentarer er hamrende irriterende. Og især hvis du ikke har et plugin installeret, som kan fjerne alle spam kommentarerne (så du ikke selv skal sidde og bruge tip på at sortere alle spam kommentarerne fra).

Og lige præcis det plugin du skal bruge til det er Akismet. Der vil være få spam kommentarer som Akismet ikke opdager (og du derfor selv skal fjerne), men det er kun ca. 0,1 pct. af alle spam kommentarerne der gør det. Der findes ikke et andet plugin der kan gøre det bedre.

Læs mere Guide


Bedste billedgalleri plugin

Billedgalleri plugin

Har du mange billeder der fx skal indsættes ved siden af hinanden, som et slideshow eller lignende, så er det ikke altid lige nemt at gøre det i WordPress. Men heldigvis findes der er par plugins, som kan hjælpe en med det.

Et af de plugin er NextGEN Gallery, som uden tvivl er det mest populære billedgalleri plugin (ja, faktisk er det et af de mest populære WordPress plugin overhovedet). Og med god grund. For her kan du nemt opstille dine billeder på præcis den måde, som du ønsker.

Læs mere Guide


Bedste billede komprimerings plugin

Kraken

Som sagt tidligere er en hurtig hjemmeside vigtig. Og udover et cache plugin – som fx WP Rocket – så kan du også reducere loadtiden ved at komprimere dine billeder (dvs. reducerer filstørrelsen på dem).

Og det bedste plugin til det er uden tvivl Kraken. Kraken reducerer ofte filstørrelserne med over 50 pct. uden, at du kan se nogen forskel på billedernes kvalitet. Det er gratis for 50 MB om måneden. Ellers koster det $5/måneden for 500 MB, hvilket ofte er rigeligt for de fleste.

Læs mere Guide


Bedste popup plugin

Optinmonster

Skal du have flere e-mail abonnenter, så er popup vinduer virkelig effektive. Og undersøgelser viser faktisk, at folk ikke synes, at popups (i hvert fald dem med exit-intent, dvs. de først dukker op, når du er på vej til at forlade siden) er så irriterende, som man måske skulle tro.

Og til at lave popups til WordPress er OptinMonster bare det bedste plugin ifølge mig. Det er utrolig nemt at opsætte flotte popups med OptinMonster. Derudover har de også et stort antal af andre lead genererende opt-ins, fx welcome gate m.m.

Læs mere Guide


Bedste affiliate plugin

Commissionharvest

CommissionHarvest er et genialt plugin, hvis du vil tjene flere penge på din affiliate hjemmeside. Plugin’et laver nemlig alle dine links om til affiliate links (helt automatisk). Du indsætter bare et almindeligt link i WordPress, og så laver plugin’et det om til et affiliate link.

Derudover får du også notifikationer, når plugin’et finder døde affiliate links. Og det tilføjer automatisk nofollow til dine affiliate links. Så bliver det vist ikke nemmere at tjene penge på din hjemmeside. Det er et premium plugin (men kan bruges gratis på én hjemmeside).

Læs mere Guide behøves ikke


Bedste webinar plugin

At vælge det bedste webinar plugin er faktisk ikke sådan ligetil, da de ofte kan noget vidt forskelligt, og det derfor i høj grad afhænger af dine behov. Derfor har jeg herunder valgt det bedste simple webinar plugin (ønsker du et mere komplet plugin, kan WebinarJam anbefales).

Webinarally

Søger du et simpelt plugin, hvor du blot ønsker at kunne oprette webinars på din WordPress hjemmeside, så er Webinarally et rigtig godt bud. Det har nemlig alle de funktioner du skal bruge til det (og så til en billig pris, nemlig $27).

En af de ting som Webinarally til gengæld ikke har er preinstalleret landingssider, som du kan bruge til at få tilmeldinger. Til det skal du så i stedet bruge andre plugins som fx LeadPages.net, eller et mere komplet webinar plugins som fx WebinarJam.

Læs mere Guide


Bedste event plugin

Event Organiser

Da jeg første gang skulle lave et event i WordPress, var det ikke en god oplevelse med de plugins jeg prøvede. Men havde jeg bare kendt til Event Organiser ville det have været en langt bedre oplevelse.

Det smarte ved Event Organiser er nemlig, at det er så simpelt. Der er nemlig ikke alle mulige ekstra unødvendige funktioner. Og vil du gerne have nogle ekstra funktioner (fx Stripe betaling), kan du enten købe Pro version eller de forskellige udvidelser.

Læs mere Guide


Bedste redirect plugin

Redirection

De fleste hjemmesider skal på et eller andet tidspunkt lave en redirect (fx hvis de ændrer URL adressen på en af deres sider), så de besøgende kommer over på den rigtig side og de ikke går glip af sidens ‘linkjuice’.

Har du normalt lavet dine redirects vha. din .htaccess fil, skal du stoppe med det, da det har en negativ indflydelse på din hjemmesides hastighed. En bedre løsning er i stedet at bruge pluginet Redirection, da det laver dens redirects via PHP.

Læs mere Guides behøves ikke


Bedste Google Maps plugin

Google Maps plugin

Mange moderne hjemmesider har efterhånden Google Maps integreret på deres hjemmeside (fx på deres kontakt side). Og der findes efterhånden mange plugins, der kan hjælpe en med at få Google Maps på ens hjemmeside.

Men det bedste plugin til det er ifølge mig Maps Builder. Maps Builder er utrolig nemt at bruge, og så har det et hav af lækre funktioner, som fx forskellige maps design, forskellige markør design og meget andet.

Læs mere Guide


Bedste testimonial plugin

Testimonial plugin

Testimonial (eller anbefaling på dansk) er en god måde at øge troværdigheden omkring din hjemmeside. Der findes heldigvis en del WordPress plugins som gør det nemt at indsætte testimonials på ens hjemmeside.

Og en af dem der gør det godt er Good Reviews for WordPress. Det gode ved dette plugin er, at det gør dét det skal: nemlig at indsætte testimonials. Det er simpelt og har ikke alle mulige ekstra unødvendige funktioner.

Læs mere Guides behøves ikke


Bedste lokale SEO plugin

Lokal SEO

Har du en lokal forretning (fx et pizzeria), så er de lokale søgninger vigtige. Meget vigtige endda. For når en person søger efter fx et pizzeria i dit lokalområde er det vigtigt, at det er dit pizzeria der dukker op som en af de lokale søgeresultater (hvis du altså vil have flere kunder).

Men for at det skal gøre det, er det nødvendigt, at Google kender lokationen og typen på din forretning. Og her kan Yoasts Local SEO plugin være en stor hjælp. Her skal du bare indtaste de nødvendige oplysninger, og så skal pluginet nok informere Google om det.

Læs mere Guide


Bedste musikafspiller plugin

Musikafspiller plugin

Du kan godt manuelt uploade en musikfil til WordPress og bruge dens indbyggede musikafspiller. Det fungerer udmærket, men det kan godt forbedres. Heldigvis har AudioTheme med deres løsning Cue netop gjort det.

Cue kommer med et væsentligt mere lækkert design på deres musikafspiller, hvor det virkelig er nemt at omrokere sangene med deres træk og slip interface. Derudover har de også lavet en ret lækker musikafspiller bar: Cuebar (koster dog $39).

Læs mere Guide


Bedste podcast plugin

Podcast WordPress plugin

Der findes faktisk en del podcast plugins derude som fungerer ganske udmærket. Men der er lige et plugin som er en tand bedre end de andre. Og det Pat Flynns (du ved ham fra SmartPassiveIncome.com) plugin: Smart Podcast Player.

Med Smart Podcast Player får du et lækkert design, som du nemt kan ændre designet på, så det passer til din hjemmesides design. Derudover er pluginet kompatibelt med alle podcast RSS feed (fx Libsyn og Soundcloud). Pluginet koster dog minimum $8/måneden.

Læs mere Guide


Bedste database oprydnings plugin

WP-Sweep

Har du brugt WordPress i et stykke tid, vil din database akkumulere en hel del ekstra data som fx spam kommentarer, indlæg revisioner mv. Og det kan derfor være en god ide at få ryddet op i din database en gang i mellem. Og det kan WP-Sweep hjælpe dig med.

Grunden til jeg anbefaler WP-Sweep (og ikke det populære WP-Optimize) er, at WP-Optimize bruger SQL-forespørgsler til at slette dine indlæg revisioner, hvilket efterlader data efter oprydning, hvilket WP-Sweep ikke gør. Kort sagt: WP-Sweep rydder bare bedre op.

Læs mere Guide


Bedste kommentar plugins

Jeg må indrømme, at jeg aldrig har været den store fan af tredjeparts kommentarsystemer som fx DisqusFacebook comments mv. Jeg synes, at WordPress’ eget kommentarsystem gør det fortrinligt. Der er dog lige nogle enkelte mangler, som 2 plugins kan rette op på.

Kommentar notifikation plugin

Kender du det, at du tilføjer en kommentar med et spørgsmål til en blog, og så helt glemmer at tjekke kommentarerne igen for at se svaret på dit spørgsmål? Det kan du undgå sker for dine besøgende med pluginet Subscribe To Comments Reloaded.

Med Subscriber To Comments Reloaded kan dine besøgende nemlig vælge, at de vil modtage én e-mail, når du svarer på deres kommentarer på din blog. På den måde sikrer du dig, at de ser dine svar og at samtalen evt. kan forsætte.

Læs mere Guide

Ikke svarede kommentarer

Har du en blog der får rigtig mange kommentarer, så ved du nok også hvor svært det kan være at have styr på, om du har besvaret alle kommentarerne. Her er Comments Not Replied To ganske simpelt et genialt plugin.

Med Comments Not Replied To kan du fra dit kontrolpanel se, hvilke kommentarer du endnu ikke har besvaret. Og er du ligesom mig ikke så glad for at have så mange plugins installeret, så installer det bare en gang imellem for at se om der er nogle kommentarer du har overset.

Læs mere Guide


Mangler der en kategori?

Wow. Det blev en meget lang liste over WordPress plugins.

Selvom jeg synes, at jeg har taget alle relevante kategorier med, så kan det sagtens være, at du mener der mangler en kategori her i indlægget.

Hvis du mener det, så skriv det endelig nede i kommentarfeltet. Så vil jeg med glæde teste de forskellige plugins inde for den kategori, og tilføje det bedste plugin her i indlægget. Og har du spørgsmål, så skriv endelig.

Læs også

77 kommentarer til De bedste WordPress plugins – Den komplette liste

  1. Hej Jonathan,
     
    Først vil jeg sige det er en super god liste, og har fået kendskab til et par enkelte plugins jeg sagtens kan bruge.
     
    Jeg vil gerne anbefale følgende plugins, som jeg altid installere på mine sider:
     
    jQuery lazy load plugin: Loader kun den synlige del på siden, så man undgår lange loadtider, hvis man har et kæmpe indlæg med mange billeder.
     
    Pretty Link Lite: Jeg går også ud fra du benytter dette plugin. God til at tracke klik på URLs, og giver mulighed for at ændre destinationen op URLen, så man ikke skal gøre det på alle sine indlæg.

  2. Maja siger:

    Hej Jonathan – det bedste sorterings/filtrerings plugin for hvad vedrører kategorier og tags. Skal kunne opsættes således at det let og enkelt kan bruges på givne kategorier eller custom posttypes.

  3. Mathias Riis siger:

    Hold op det er en fed og gennemarbejdet liste dig og Kim har fået lavet her – mange tak for det! Den tror jeg der er mange der sidder og mangler derude, når man er forholdsvis ny til WordPress :-)

  4. Jonathan siger:

    Tusind tak for jeres kommentarer – de er meget værdsatte :-)
     
    @ Alexander: Det glæder mig at høre, at du kunne bruge listen.
    Og to gode tilføjelser! Grunden til, at jeg ikke har taget et lazy load plugin med er, at der allerede findes den funktion i WP Rocket. Så anbefaler bare, at man i stedet bruger WP Rocket og deres lazy load funktion. Men jQuery lazy load er helt sikkert en god ide at bruge, hvis ikke man bruger et plugin der har en lazy load funktion. Jeg bruger faktisk ikke Pretty Link Lite. Men har (med hjælp fra Kim) fået opsat det således, at jeg manuelt cloaker mine affiliate links via .php, da det belaster loadtiden væsentlig mindre. Derfor anbefaler jeg også den løsning frem for Pretty Link Lite, og er grunden til, at jeg ikke har inkluderet det på denne liste. Men kan være, at jeg kan lokke Kim til at skrive en guide til, hvordan man gør det :-) Men ellers er Pretty Link Lite en fin løsning :-)
     
    @ Maja: Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener. Har du et eksempel på et plugin, som nogenlunde kan det du søger? Er det noget i stil med: https://wordpress.org/plugins/taxonomy-terms-order/?
     
    @Mathias: Tusind tak, Mathias. Det glæder mig, at du synes om guiden :-)

    • Kim siger:

      @ Jonathan, Kunne være jeg skulle skrive en guide til netop det. Det er ikke verdens sværeste at lave, men meget effektivt og kan håndterer flere tusinde links. Men det kræver selvfølgelig man kan overskue det også.

      • Jonathan siger:

        Det vil være en glimerende ide, Kim!
         
        Jeg kunne da i hvert fald godt have brugt sådan en guide, hvis ikke du havde hjulpet mig med at opsætte det. Så tror da også andre vil sætte pris på sådan en guide :-)

  5. Herlig liste. Men bedste Page Builder? Har du set nærmere på Divi Page Builder fra Eleganthemes? Den er helt genial, har indbygget splittesting og en hulens masse mere.

    • Kim Tetzlaff siger:

      @Thomas Rosenstand og @Jonathan – Man kunne også tage et kig på thrive content builder – Er lige begyndt at se på den, både i forhold til hvad den kan og det fokus den har.

  6. SIff siger:

    Hej Jonathan
    Fed liste – men hvad med plug-in til webinars? Både gratis og betalende

  7. Jonathan siger:

    @ Thomas: Glad for, at du synes om listen. Nej, det kender jeg faktisk ikke. Men har faktisk et abonnement til ElegantThemes, så det vil jeg da hurtig lige prøve af. Men det ser spændende ud. Så tusind tak for lige at gøre mig opmærksom på det :-)
     
    @ Slff: Mange tak! God idé. Jeg vil lige prøve de forskellige plugins af, og så vil indlægget blive opdateret med det bedste plugin til webinars ifølge mig inde for de næste dage :-)

    • Jonathan siger:

      @ Thomas: Har nu prøvet The Divi Builder og må indrømme, at jeg er ret pjattet med det. Det har nu erstattet det andet plugin.
       
      @ Slff: Det har været svært at finde det bedste webinar plugins, da der er stor forskel i hvad de kan, og det derfor i høj grad afhænger af dine behov. Men jeg har nu – efter adskillige test – fundet det bedste ifølge mig. Håber du kan bruge det :-)

  8. Micky siger:

    Hej Jonathan,

    Super liste, mit website har lige fået et boost i sikkerheden:)
    Hvad med en plugin der kan gøre ens website flersproget?

    • Kim Tetzlaff siger:

      WPML er svaret på at gøre et site flersproget. Det har og kan alt hvad man kunne ønske sig.

      • Jonathan siger:

        Hej Micky
         
        Det glæder mig, at du kan bruge listen :-)
        Som Kim kan jeg også anbefale WPML. Så den er hermed tilføjet til listen!

  9. Godt indlæg og fin liste af plugins.. Jeg har selv fået øjnene op for et par plugins, som jeg da lige skal have prøvet af. Som Thomas Rosenstand også skriver, så er Divi et ret godt page builder-system, så det er værd at prøve af. ElegantThemes’ social plugin Monarch er forøvrigt også værd at kigge på.

    Ellers så bruger jeg personligt WP Smush til at komprimerer billeder. Derudover er WP Retina 2x også et glimrende lille plugin, der generer @2x billeder, så ens billeder fremstår knivskarpe på retinaskærme.

    • Jonathan siger:

      Tusind tak, Martin! Det glæder mig, at du synes om indlægget.
       
      Ja, har lige testet Divi Builder, og det er ret godt. Derfor er det nu også tilføjet listen. Ja, kender godt til Monarch. Grunden til, at det ikke er kommet med er, at jeg kan forstille mig, at mange vil finde det irriterende, at de skal have et abonnement til ElegantThemes for at bruge det. Derfor har jeg valgt Simple Share Button Adder.
       
      WP Smush er også et rigtig fint plugin. Har dog bare bedre erfaringer Kraken.io. Grunden til, at WP Retina 2x ikke er med er, at er man ikke forsigtig med at vælge, hvilke billeder der skal genereres i @2x billeder, får man lige pludselig rigtig mange nye billeder, hvilket kan tære på loadtiden. Og det kan være et stort arbejde med at frasortere ens billeder, hvis man har rigtig mange billeder uploadet. Men ellers er det selvfølgelig en god ide at gøre ens hjemmeside kompatibelt over for de forskellige browser der findes (man skal bare lige være opmærksom på dette ved WP Retina 2x) :-)

  10. Alexander siger:

    Hey Gutter.

    Nu skriver i at WP rocket er især ideelt til dem uden så meget teknisk viden. Men hvis man nu har den tekniske viden. Er WP rocket stadig den bedste eller skal man vælge W3 Total Cache. Jeg bruger nemlig W3 Total cache i øjeblikket.

    Hav en god weekend.
    Mvh. Alexander

    • Kim Tetzlaff siger:

      WP Rocket kan nogle ting som W3TC ikke kan. Og selvfølgelig omvendt.
       
      Typen af site samt server bestemmer også lidt hvad der skal bruges og kan blive brugt.
       
      Med det mener jeg at WP Rocket er ikke god hvis der er tale om medlemssites, der vil W3TC være bedre, da den har nogle yderligere funktioner indbygget, men det kræver at serveren kan håndterer det, da det ellers bare vil gøre det værre.
       
      W3TC er et ret stort plugin, og bruger man kun noget af det, fx kun Page Caching og minify og browser caching. Så kan man lige så godt køre WP Rocket. Bruger man de mere avancerede elementer i W3TC Minify, Altså ikke Auto, men manuel opsætning. Så vil man ikke kunne gøre eksakt det samme i WP Rocket. Men er man lidt ferm med programmering, så er WP Rocket nem at hooke sig på, for at udvide og gøre ved. Jeg køre selv med WP Rocket, I en udvidet udgave dog, da jeg har programmeret lidt ekstra. Men resultatet taler jo for sig selv :)
       
      Der er ikke et entydigt svar på dit spørgsmål. Men generelt kan man sige at med langt de fleste sites, vil WP Rocket faktisk være bedst.
       
      Se sammenligning her: http://wp-rocket.me/features/
       
      Men husk, hastighedsoptimering starter ikke ved at benytte sig af plugins, det er bedre først at fokusere på løsningen man har kørende (plugins og tema). Det er der man kan hente rigtig meget hastighed. og så kan man bygge et plugin som WP Rocket eller W3TC ovenpå alt efter hvad det er for et site.

  11. Ian Rosenfeldt siger:

    Hej – fin liste, også selvom den er farvet list af dine affiliate links (“Optinmonster”, “affiliate plugin” heriblandt). Men jeg tager hatten af for din teknik/taktik. KW research, vinkel på artiklen der virker troværdig og giver læseren god værdi. Håber du tjener lidt på artikelen. I øvrigt har jeg arbejdet med WP i snart 15 år og min “bedste plugins” liste ser noget anderledes ud ;) Aller vigtigste er sikkerhed – her vil jeg klart anbefale Wordfence.

    • Kim Tetzlaff siger:

      Det her er nok den mindst farvede liste af alle de lister der findes. Og ikke mindst den mest gennemarbejdede liste, den har taget måneder at lave. Wordfence er ret godt ja, men det er også et plugin der kræver ressourcer og samtidig er det et plugin der ikke virker på alle servere, og derfor anbefalede jeg at man bruger iThemes Security som hoved pluginet, da det er mindst lige så godt, og at man i ny og næ installerer wordfence, hvis man kan, for at lave en skanning af alle filer.
       
      Men vigtigst af alt anbefalede jeg at man holder sit system opdateret, plugins, tema og wordpress. For man kan have nok så mange sikkerhedsplugins, men de er intet værd, hvis ikke man opdaterer sit system.
       
      Metoden har virket for mig og mine kunder som ikke får eller har fået hacket deres hjemmeside ved den metode.

  12. Nikolaj siger:

    Hvad med bedste annoncerings plugin (til at tilføje reklamer / bannere)?

  13. Jonathan siger:

    @Ian: Tak for din kommentar og ros.
     
    Det er faktisk sjovt det du nævner omkring, at indlægget er farvet. Jeg har faktisk forsøgt at gøre det så ufarvet som muligt. Dvs. jeg har (i samarbejde med Kim) prøvet at finde det bedste WordPress plugin inde for en given kategori, og hvis det plugin så havde et affiliate program, har jeg tilføjet det. Hvis jeg havde valgt listen ud for, hvilke WordPress plugin som havde et affiliate program, havde listen set væsentlig anderledes ud. Som du også kan se, har mange af de nævnte plugins her på listen ikke et affiliate program.
     
    Det er selvfølgelig svært (nærmest umuligt) at lave en liste over de bedste WordPress plugins, som alle er enige i. Lige med hensyn til WordFence, var dette noget jeg diskuterede med Kim. Ifølge Kim er iThemes Security væsentligt hurtigere ift. WordFence. Kim har set 3-4 sekunders yderligere WAIT bare fordi wordfence var installeret, hvilket er den primære grund til, at det er iThemes Security der nævnes i dette indlæg.
     
    @Nikolaj: Tak for dit gode forslag, Nikolaj. Jeg vil prøve at finde det bedste annoncerings plugin.

  14. Claus Bressay siger:

    Dumt spørgsmål, men kan WP Migrate DP også bruges, hvis “bare” en WordPress side skal flyttes fra test.mitdomæne.dk til mitdomæne.dk, hvor der i forvejen ligger en WordPress side?

  15. Jonathan siger:

    Hej Claus
     
    Tak for dit spørgsmål (og det er må ingen måde et dumt spørgsmål).
     
    Ja, du kan sagtens bruge WP Migrate Pro til det. Med det vil du nemt kunne få flyttet din database samt mediefiler fra subdomænet til dit hoveddomæne. Skal du dog have flyttet ting som dine tema og plugin filer, skal du gøre det manuelt.
     
    Håber det besvarer dit spørgsmål. Ellers må du endelig sig til :-)

  16. Mette Goddiksen siger:

    Hej Jonathan

    Jeg har to blogs – vrangside.dk og villapyt.dk, men folk kan ikke dele eller abonnere.
    Kan du hjælpe med gode plug-ins?

    Mange tak

  17. Jonathan siger:

    Hej Mette
     
    Tak for dit spørgsmål.
     
    Jeg skal lige være sikker på, at jeg forstår, hvad du mener med dele og abonnere. Ved dele, mener du så at dele indlægget på de sociale medier? Hvis det er tilfældet, nævner jeg “Simple Share Buttons” oppe i indlægget som det bedste plugin til det.
     
    Og hvad mener du helt præcis med at abonnere? Er det via nyhedsbrev, RSS feed eller en helt tredje ting?
     
    Glæder mig til at høre fra dig :)

  18. Niels Larsen siger:

    Jeg siger tak for en meget oplysende side og en spændende debat. Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad I mener er bedste valg på et’front-end membership plugin’ som f.eks. Front-end Membership Modules https://codecanyon.net/item/frontend-membership-modules/7005094
     
    Jeg laver en online sangbog på med ca 70-140 sider tilknyttet. Man skal oprette sig, kunne redigere profil og alt som man almindeligvis kan. Herefter får man adgang til sitet. Jeg ønsker at man kun kan være logget på via én enhed pr gang (log den tidligere af ved logon) Man kan købe adgang ved oprettelsen af profil eller jeg benytter mobilepay og fremsendelse af koder/validering. Front-end Membership Modules ser godt ud på papiret – og koster penge. Hvad ser I som det bedste når jeg samtidig siger, at der er ikke mange penge i mit projekt?

  19. Jonathan siger:

    Hej Niels
     
    Tak for dit gode spørgsmål.
     
    Jeg har desværre ikke erfaringer med Front-end Membership Modules. Men baseret på anmeldelserne af det, virker det til at være et ganske udmærket plugin.
     
    Det plugin som jeg anbefaler allermest er (som jeg nævner i indlægget) MemberPress. Det koster dog 99$ om året, hvilket er en lidt høj pris. Så er du ikke interesseret i at give så meget, vil jeg, hvis jeg var dig, prøve Front-end Membership Modules, da det er billigt og virker til at have de funktioner som du søger. Ellers har jeg også haft fine erfaringer med https://tah.wordpress.org/plugins/ultimate-member/, som er gratis. Du skal dog betale for funktioner som fx integration med WooCommerce.
     
    Håber mit svar kan hjælpe dig. Ellers må du endelig sige til :)

  20. Søs siger:

    Tusinde tak for hjælpen. Jeg er nu godt i gang med egen blog :) Men jeg har et spørgsmål: hvad er forskellen på Jetpack plugin og Google Analytics plugin? Er det det samme de kan? Og kan man bruge dem samtidig?

  21. Jonathan siger:

    Hej Søs
     
    Velbekomme og tak for dit fine spørgsmål.
     
    Jetpack er et plugin, som samler flere plugins i ét plugin. Fx kan du med det få vist relaterede indlæg i dine indlæg, sociale delings knapper, få optimeret dine billeder, beskyttet din blog mod hackere mv.
     
    Derudover har de også et statistik program, hvor du kan holde øje med antallet af besøgende til din hjemmeside. Mens er Google Analytics plugin’et et plugin, som tilkobler din Google Analytics konto med din blog. Så kan du inde på Google Analytics holde øje med, hvor mange besøgende mv. din blog har. Jeg vil til enhver tid anbefale at bruge Google Analytics, da det bare er det bedste statistik program.
     
    Men vil du gerne bruge nogle af Jetpacks andre funktioner på dit site (fx deres sociale delings knapper), så kan Jetpack være et udmærket plugin at bruge. Men du skal ikke bruge Jetpack, hvis du leder efter et statistik program. Der skal du bruge Google Analytics.
     
    Håber mit svar var svar på dit spørgsmål. Ellers må du endelig sige til :-)

  22. Holger Kropp siger:

    Tak for en anderledes liste end dem jeg har fundet tusindvis af på nettet. Det ser ud som om de fleste bare kopierer “Top 10 liste” fra hinanden, så det her var en fornøjelse at læse. Og har da også fået nogen ideer hvad jeg skal prøve af plugins.

  23. Jonathan siger:

    Hej Holger
     
    Det glæder mig at høre, at du synes om indlægget. Det var også min mening at lave det anderledes, så det ikke bare var endnu en “top 10” liste. Så det glæder mig at høre, at du kan lide det format.
     
    Forsat dejlig dag!

  24. Janus siger:

    Super liste helt enig :)

  25. Taner siger:

    Hej Jonathan

    Jeg er vild med knapperne (de gule “læs mere”) på din side.
    Er knapperne en del af dit tema, eller er jeg så heldig det er et plugin?
    Hvis det er dit tema, kan du så anbefale et godt plugin der kan lave flotte knapper.

    På forhånd tak

  26. Jonathan siger:

    Hej Taner
     
    Tak for dit spørgsmål.
     
    Det er en kode, som jeg blot selv har indsat i temaet. Hvis du godt ved, hvordan du selv indsætter en kode i din style.css fil, kan jeg godt sende dig den kode du skal indsætte. Derfra er det ret nemt at lave disse knapper.
     
    Men ellers vil jeg bare anbefale dig at bruge plugin’et: https://wordpress.org/plugins/forget-about-shortcode-buttons/. Med det kan du nemt oprette disse knapper, hvor du selv nemt kan bestemme designet på dem.
     
    Hvis du har spørgsmål til det, må du endelig sige til :-)

  27. søs siger:

    Hej Jonathan

    Igen: en super god guide du har lavet!

    Jeg har et spørgsmål om søgeoptimering. Min blog hedder kroniskefarver. Jeg vil gerne, at hvis man søger på mit navn (Søs Trier), så kommer min blog frem.
    Jeg har prøvet alt muligt – med uden held.
    Har du et godt fif?

    Hilsen Søs

  28. Jonathan siger:

    Hej Søs
     
    Hvis du ikke allerede har gjort det, så vil anbefale dig at gå punkterne igennem i min guide til basal SEO. Den viser dig præcis, hvordan du optimerer de forskellige ting i WordPress.
     
    Følger og implementerer du punkterne i den guide vil din side uden tvivl komme højere oppe i søgeresultaterne (bl.a. på Søs Trier) i Google.
     
    PS. Vil du gerne have, at den kommer frem på Søs Trier, så kan det desuden være en god ide at tilføje “Søs Trier” i dit title tag/SEO titel på forsiden. Forstår du, hvad jeg mener med dette? :)

  29. Hanna Kristensen siger:

    Hej Jonathan og Kim
    Mange tak for arbejdet med anbefale plugins!
    Jeg har et spørgsmål ang. sidetræ – er det en mulighed at finde et plugin, der kan lave det? Jeg mangler rigtig meget overskuelighed i forhold til min gamle TYPO3 hjemmeside.
    Kender I nogle plugins, der kan organisere filerne i Mediebiblioteket? Det bliver temmelig uoverskueligt efterhånden, som der fyldes mere og mere på…
    På forhånd tak
    Hanna

  30. Jonathan siger:

    Hej Hanna
     
    Tak for dit spørgsmål.
     
    Din besked gør mig lidt forvirret, når du skriver om din TYPO3 hjemmeside. For dette er en oversigt over de bedste WordPress plugins. Nu har jeg ingen erfaring med TYPO3, men går ud fra, at man ikke kan bruge WordPress plugins til TYPO3, eller hvad? :-)

    • Øyvind Strøm siger:

      Jeg tror hun refererer til at hun i TYPO3 havde en bedre overskuelighed (sidetræ)

      • Jonathan siger:

        Hej Øyvind

        Tak for din kommentar :)
        Ja, jeg fandt ud af, hvad hun mente i hendes senere kommentar.

        Forsat dejlig dag!

  31. Hanna Kristensen siger:

    Hej Jonathan
    Jeg kan godt forstå, du bliver forvirret, når jeg nu genlæser mit spørgsmål. Du kan jo ikke vide, jeg står for to hjemmesider. Den ene er i TYPO3, som har et sidetræ, der giver et fantastisk overblik over sidens opbygning.
    Den anden side, jeg står for, er i WordPress, og der savner jeg meget føromtalte sidetræ. Ved du, om der findes noget, der kan klare den funktion? Og findes der noget, der kan organisere mediebiblioteket, så det bliver mere overskueligt?
    Mvh
    Hanna

  32. Jonathan siger:

    Hej Hanna
     
    Ah, så forstår jeg bedre. Jeg har ikke selv erfaring med sådanne plugins, men har du prøvet følgende: https://wordpress.org/plugins/enhanced-media-library/?
     
    Med det kan du gøre mediebiblioteket mere overskueligt. Kan det dét, som du søger?

  33. Lars Abild siger:

    Hej Jonathan,

    Tilslutter mig aldeles. Super arbejde og ligeså, at du har tid til at svare på så mange spørgsmål – og her endnu et. Jeg leder efter en news-ticker, hvor man eks kan vise links til DR´s fortløbende historier. Så det for et par år siden, men da var interessen for WP ikke den samme som nu.
    Det er ikke en hastesag :-) Husk at nyde påsken.
    Mv. Lars

  34. Jonathan siger:

    Hej Lars
     
    Det glæder mig, at du synes om min guide.
     
    Hvis du gerne vil have, at den automatisk opdaterer med de seneste nyheder fra DR, så er det et RSS feed plugin, som du skal have fat i. Her kan jeg anbefale: https://wordpress.org/plugins/wp-rss-aggregator/
     
    Hvis det ikke helt er det du søger, så må du endelig sige til :-)

  35. Ulla siger:

    Vi har en wordpress-website. Vi kunne godt tænke os at lave en masse udsagn, som man så kan vælge i mellem. De udsagn man så vælger generer en form for side/brochure, som man så kan udskrive. Siden indeholder noget standardtekst også en opsamling af de udsagn man har valgt.
    Giver det mening?
    Hvad skal vi have fat i der?

  36. Jonathan siger:

    Hej Ulla
     
    Tusind tak for dit spørgsmål.
     
    Jeg må indrømme, at jeg er lidt i tvivl, om der findes en plugin, som kan lige præcis det, som I søger. Jeg kender umiddelbart ikke ét og har desværre heller ikke kunne finde et.
     
    Mit umiddelbare bud vil være, at det er noget, som I skal have kodet fra bunden af.
     
    Beklager jeg desværre ikke kan være til mere hjælp. Men håber I finder en løsning :)

  37. Lene Damkjær siger:

    Hej Jonathan.

    Dejlig overskuelig liste der er lige til at gå til – mange tak.

    Jeg vil gerne lægge to undersøgelse med resultater på min side – altså nogle spørgsmål som gæsten besvarer, f.eks. omkring stress og sin tilstand, og så et vejledende resultat om, hvor alvorlig deres stress er lige nu. Findes der et godt plugin til det? Og måske et gratis et?

    På forhånd tak :-)

    Mvh. Lene

  38. Jonathan siger:

    Hej Lene
     
    Tak for rosen. Det glæder mig, at du kan bruge den.
     
    Jeg har umiddelbart ikke selv erfaringer med sådanne plugins. Men jeg fandt disse to, som burde kunne det, som du søger:
     
    1. https://wordpress.org/plugins/wp-testing/
    2. https://wordpress.org/plugins/wp-quiz/
     
    Lad mig endelig høre, hvis det ikke helt var det du søgte :)

    • Lene Damkjær siger:

      Hej Jonathan
      Tak for dine forslag. Den sidste har jeg haft set lidt på og givet den et “måske”, den første var ny for mig, så den vil jeg lige se nærmere på. Den lyder umiddelbart rigtig til mit formål, men forklaringer og oversættelser er lidt ubehjælpsomme, så det skal undersøges nærmere før jeg kaster mig ud i det.
      Uanset, så vil jeg sige mange tak for input.
      Mvh. Lene

  39. Jonathan siger:

    Velbekomme, Lene!
     
    Håber plugin’et er det du søger :)

  40. Orla Norup siger:

    Hej
    Spændende liste. Men jeg mangler Plugin, der viser dokumenter på websiden. Og det kan i princippet både være pdf’er og andre dokumenter. Har ikke rigtig fundet én der dur
    /orla

  41. Jonathan siger:

    Hej Orla
     
    Tak for rosen først og fremmest.
     
    Har du set: https://da.wordpress.org/plugins/simple-pdf-viewer/? Det burde umiddelbart kunne det, som du søger.
     
    Lad mig endelig høre, hvis det ikke helt er det, som du søger :)

  42. Pernille siger:

    Kære Jonathan.
    For en nybegynder som mig, er denne side guld værd. Tak!
    Mon du kunne fortælle om man kan knytte en “følg denne blog” plugin til i WP, så der kommer mail eller andet når der kommer nye posts på bloggen?
    Hvis det står her et eller andet sted, så beklager jeg – jeg synes jeg har været det hele igennem.

    /Pernille

  43. Jonathan siger:

    Hej Pernille
     
    Det glæder mig at høre, at du synes om indlægget :)
     
    Der findes forskellige plugins derude, som kan det du søger. Det jeg nok bedst kan anbefale er dette: https://da.wordpress.org/plugins/bnfw/. Grunden til, at jeg ikke har medtaget den type plugin er, at jeg generelt anbefaler at man har et nyhedsbrev (fx via MailChimp) i stedet. Hvor man fra det kan udsende nyhedsbreve (fx når der udkommer et nyt indlæg på ens blog). Men ovenstående plugin er også en ganske fin løsning :)
     
    Håber mit svar var dig behjælpeligt. Ellers må du endelig sige til.

  44. Pia Leicht siger:

    Hej Jonathan, tak for en super side, jeg er ny indenfor WP – og lige nu søger jeg et plugin – når jeg sender nyhedsbrev ud til mine kunder, så skal de have muligheden for at afmelde, og jeg skal kunde se at de har meldt fra – kan du anbefalde et plugin, jeg bruger Avada som tema.

    På forhånd tak

    Mange hilsner
    Pia

  45. Jonathan siger:

    Hej Pia
     
    Glad for, at du synes om siden :)
     
    Her vil jeg anbefale, at du bruger MailChimp: https://mailchimp.com. Det er gratis op til 2.000 e-mail abonnenter. Derudover kan du så bruge f.eks. https://da.wordpress.org/plugins/mailchimp-for-wp/ til at få vist formularer på din hjemmeside, så folk kan tilmelde sig dit nyhedsbrev.
     
    Håber det besvarer dine spørgsmål og ellers må du endelig sige til :-)

  46. Søren siger:

    Hej Jonathan,

    Dejligt med sådan en liste for en nybegynder inden for WP :-)

    Kan du hjælpe mig med et plugin, til en produktside. Skal kunne følgende, jeg indsætter et foto af produktet som der så kan trykkes på og en side med data omkring produktet åbnes.

    Håber du kan/vil hjælpe en nybegynder.

    Pft
    Søren

  47. Jonathan siger:

    Hej Søren
     
    Tak for din kommentar.
     
    Jeg tænker det her plugin kan det du søger: https://da.wordpress.org/plugins/woocommerce-lightbox/ (hvis du bruger WooCommerce). Hvis ikke du bruger WooCommerce, så kender jeg desværre ikke et plugin, som kan det du ønsker. Der skal du nok have kodet et (du burde kunne finde nogle der kan lave det relativt billigt via UpWork.com).
     
    Håber mit svar hjælper dig og forsat dejlig weekend :)

  48. Kim karlsen siger:

    Hej Jonathan

    Tak for et godt redskab og gode ideer.

  49. Jonathan siger:

    Velbekomme, Kim. :-)
    Glad for, at du synes om indlægget.

  50. Brian Olesen siger:

    Virkelig super fed liste. Tak for den, men trænger den ikke til en større rengørring? WP Quick setup virker f.eks. ikke længere. :-)
    Mvh. Brian

  51. Det var sku en af de mere gennemførte lister.
    Kan kun tilslutte resten af folket, tak for en god læsning der helt sikkert skal tages i brug.
    PS. godt at se Divi kom på listen, det pyntede.

    Mvh.
    Michael

    • Jonathan siger:

      Hej Michael
       
      Tak for rosen!
      Det glæder mig at høre, at du kan bruge listen :-)

  52. Jonathan siger:

    Hej Brian
     
    Glad for at du synes om listen.
    Hm. Mit indtryk er, at mange er plugins’ene stadig fungerer – men hvis du siger der er flere som ikke virker, må jeg da lige gå dem igennem :-)

  53. Jesper Rasmussen siger:

    Hej

    Jeg er ved at sætte en Raspberry op som webserver med WordPress.
    Jeg har 3 IPcam’s i mit sommerhus i Norge og for at spare på trafikken, (det koster kassen i Norge) skal den vise disse cam’s på en side eller alternativt et cam pr side alt efter valg når der er logget på, så forbindelsen ikke belastes når ingen er logget på.
    Er der et plugin der kan hjælpe mig med dette ? Eventuelt et plugin der også kan lave timelaps.
    Mvh
    Jesper

  54. Jonathan siger:

    Hej Jesper
     
    Hvor end jeg gerne vil hjælpe dig, så må jeg desværre være dig svar skyldigt. Jeg kender desværre ikke til sådan et plugin. Men evt. at spørge i WordPress’ officielle forum. Der må være nogle der, som kan hjælpe dig :-)
     
    God weekend!

  55. Rene Knudsen siger:

    Fedt – tak for deling! Har først set dette nu – må følge mere med på bloggen :)

  56. Jonathan siger:

    Velbekomme, Rene! :-)
    Glad for, at du kan bruge indlægget.

  57. Christian Thøgersen siger:

    Hej. Jeg mangler et plugin der kan håndtere både detail salg der er incl. moms samt engros salg – hvor priserne vises uden moms – men tillægges til slut i bestillingen.
    mvh
    Chris

  58. Jonathan siger:

    Hej Christian
     
    Tak for dit spørgsmål.
     
    Jeg må indrømme, at min viden indenfor plugins til webshops er lidt begrænset. Men er du sikker på, at det ikke er noget som WooCommerce kan klare? :-)

  59. Gustav siger:

    Hej Jonathan. Jeg er ny i WordPress verden, så her har jeg da fundet noget jeg kan bruge til noget, håber snart at der kommer mere fra din side, tak.

  60. Jonathan siger:

    Hej Gustav
     
    Det glæder mig at høre, at du kan bruge guiden.
    Jeg får desværre ikke skrevet så meget på bloggen, som jeg gerne ville. Men forhåbentligvis går der ikke for lang tid før der igen kommer et indlæg. Er der nogle specielle emner, som du er interesseret i?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *