Af

Hvilket SSL certifikat skal jeg vælge?

Der findes en del forskellige SSL certifikater at vælge imellem, og ved man ikke rigtig hvad et SSL certifikat er men man vad bare man skal have det, så kan det være svært at tage valget. Overordnet set er der 2 valg man skal tage når man vælger et SSL certifikat: skal man vælge et gratis el. betalt og hvilken type SSL certifikat skal det være?

Continue Reading

Læs mere

Af

SSL certifikat gratis

Sikkerhed er efter hånden det der bliver snakket om mest af alt når man snakker om hjemmesider og applikationer. Derfor er det også normen for langt de fleste website ejere at aktivere et SSL certifikat på deres website. Er du website ejer, men har endnu ikke et SSL certifikat til dit website, så vil jeg her vise dig hvordan du kan få det ganske gratis på din hjemmeside.

Continue Reading

Læs mere

Af

Simply eller One.com – Hvilken er bedst?

Der findes rigtige mange webhosting udbydere på det danske marked. To af de mest populære er Simply og One.com. Men hvilken af de to er egentlig den bedste at vælge, hvis du skal købe et webhotel?

Continue Reading

Læs mere

Et spørgsmål jeg får rigtig tit er: WordPress eller Bloggers Delight – Hvad er bedst?

Continue Reading

Læs mere

Som traditionen byder sig kommer der hvert år en liste med de bedste Black Fridays deals for online marketers her på bloggen.

I år er ingen undtagelse.

Continue Reading

Læs mere

Som nybegynder eller nystartet virksomhed, kan de ofte være en udfordring at få lavet pæne grafiske billeder fra start af til ens sociale medie profiler. Det er dyrt at hyre en grafiker + Photoshop og Illustrator el. hvad der nu ellers er af premium billede redigeringsprogrammer, koster også meget og er svære at lave.

Continue Reading

Læs mere